До 30-и април трябва да бъде предаден планът в ЕК

...
До 30-и април трябва да бъде предаден планът в ЕК
Коментари Харесай

Политиката е отговорност, а не скечове

" До 30-и април би трябвало да бъде предаден проектът в Европейска комисия за Устойчивост и развиване. Необходима е актуализация на бюджета и взимането на още ограничения ", добави Сачева. 

" Коалицията анти-ГЕРБ пробва да вкара страната в безпорядък. Отговорност не се поема няколко дни, а се приказва единствено за Борисов ". Това съобщи в ефира на bTV и " Лице в лице " общественият министър Деница Сачева от ГЕРБ. 

" Наша отговорност е да предложим държавно управление и да потърсим поддръжка за него. Ще предложим постоянно, а не експертно държавно управление и, в случай че не получим поддръжка, то ще върнем мандата. На този стадий не са обсъждани съответни имена за министри, това ще стане през идващите дни ", изясни Сачева. 

Тя е безапелационна, че не са водени договаряния с никого на този стадий. 

" Борисов неведнъж съобщи, че е подготвен да се отдръпна и просто да остане водач на партията. Ще обсъдим разнообразни разновидности и ще предложим вид на държавно управление на останалите сътрудници в Народното събрание. Ако не, чакаме господин Станислав Трифонов да даде отговори на всички належащи въпроси - за бизнеса, за ограниченията против К-19, каква поддръжка ще получи в Брюксел за националния проект за резистентност и развиване ", съобщи Сачева.

" Бихме желали да покажем, че не сме деструктивна политическа мощ, а градивна. Свързваме се със основаване на нови неща, строеж и строителство. Искаме да покажем на жителите, че политиката е виновна и сериозна работа. Тя не е скечове и песни. Трябва да се носи отговорност, даже когато това е политически непопулярно ", добави Сачева. 

По думите й политическите вероятни сюжети са разнообразни. " Готови сме да подкрепим и държавно управление на втория определен от българските жители ", посочи тя. И в случай че това не се случи - да се премине към Велико национално заседание. 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР