До 2030 година трябва да намалим емисиите най-малко с 55%.

...
До 2030 година трябва да намалим емисиите най-малко с 55%.
Коментари Харесай

Премиерът от Брюксел: До 2030 година трябва да намалим емисиите най-малко с 55%

До 2030 година би трябвало да понижим излъчванията минимум с 55%.

Това съобщи министър председателят в особено изказване от Брюксел, където участва на срещата на върха.

Основен фокус на изявлението му е връхлетялата ни зараза от китайския вирус. С него е ръководителят на задачата ни в Европейски Съюз Димитър Цанчев.

" Да предлагаме на хората да не пътуват там, където има пик. Паниката, уплахът, който разтресе, стопанските системи няма да издържи тук като прибавим тематиката за Обединеното кралство, ние припомняме, че на 31 декември тази година би трябвало да има съглашение сподели Борисов.

" Надяваме се, да реализираме единодушие ", изрази вяра българският министър председател.

" Икономиката в този ред на мисли, е застрашена. Този проект за възобновяване, който приехме още утвърден в Екологичен потенциал. Все още за тези пари, които мислехме, че са пръснати в европейските стопански системи, процедурата още не е стартирала и излязла на пазарите.

„ Трябва прецизен надзор на това, което сме разпоредили. Всеки един българин би трябвало да знае, че пазейки себе си и този до него, пази и бизнеса, зимния туризъм. Това оказва помощ за здравето, само че и за стопанската система. Помага да продължаваме да вършим това, което вършим - да интегрираме средства. Подпомагаме пенсионери, обществено слаби, само че това не са неизчерпаеми източници на пари. Всички дружно би трябвало да разберем, че безредното затваряне на заведения и учебни заведения не е добре. Дори за малко да се стопира образователният развой е по-добре, само че по-късно да се върнат в учебно заведение. Благодарим на всички, които поставят старания в битката със болестта “, добави той.

" Фич " още веднъж са повишил кредитния рейтинг на ББР. Това е хубаво да се пусне и да се знае и да опонираме на всички, които пробват да кажат, че не се случват хубави неща.

Президентът Радев през вчерашния ден доста е хвалил България, министър председателят Мицотакис ми заяви ", сподели още той.

Борисов още един път напомни ограниченията, които българското държавно управление предприе за справяне с рецесията от пандемията. Той ги дефинира като навременни и работещи.

" Първа вест ковид - увеличени бройки, увеличена смъртност. Това безредно затваряне... не да съсипваме поколенията. Благодарим на всички, които са на първа линия и го вършат по най метод ", приключи Борисов.

Той разяснява и зелената договорка. " Това, което съветът ще взе решение декември месец, е усилване на европейската упоритост за климата за 2030 година, би трябвало да понижим излъчванията на 55%, Екологичен потенциал желае 60%, само че доста страни, в това число и Германия, не са единствено Полша, Чехия Унгария.

Ние доста бързо и деликатно би трябвало да мислим не придобиване на нови мощности, тъй като 2050 година би трябвало да има индиферентност. В момента в България 1000 мегавата отиват за мрежата, неефективни производства. Ние с ограниченията, които започнахме за саниране и замяна на осветлението, доста може да се направи в това да се понижат загубите. Тук би трябвало първо да с концентрираме. Едни ни приказват за браунов газ, за водород, и развойни центрове. С или без нас това ще се случи. Колкото повече сложим тематиката на масата и я решим, до момента в който има и пари за реконструкции за нови мощности и нововъведения, ние би трябвало да се възползваме от това, което би могло да се направи с Европа ".

" Вчера се организираха диалози с външния министър на Турция, сътрудника Мицотакис даде поддръжка за България и президентът Радев е оценил в Атина значимата роля, която Гърция и България играят в региона за стабилността. Аз съм за прибиране на корабите на масата за договаряния сред Кипър, Турция и Гърция. Разбрахме се с президента Макрон да се забележим по тематиките, които засягат нашия район ", заяви Борисов вест в задатък.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР