До 15 години затвор грозят капитана на заседаналия край бреговете

...
До 15 години затвор грозят капитана на заседаналия край бреговете
Коментари Харесай

15 г. затвор грозят капитана на Вера Су

До 15 години затвор грозят капитана на заседаналия край крайбрежията на Камен бряг транспортен съд Вера Су и на втория му асистент, който е бил на вахта в нощта на случая.

Двамата мъже са арестувани за период до 72 часа с оглед довеждането им пред съда с искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража, “. Те ще бъдат привлечени в качеството им на обвинени за това, че са позволили плавателният съд да заседне, като по този начин са предизвикали обилни повреди на непознат парцел и са основали заплаха за живота на другиго – закононарушение, за което законът планува наказване от 5 до 15 години „ отнемане от независимост “, оповестиха от прокуратурата. По предписание на основния прокурор Иван Гешев следствието на случая се превъзлага на екип от следователи от Националната следствена работа като директното наблюдаване на работата по досъдебното произвеждане продължава да се реализира от Окръжната прокуратура в Добрич.

По реда на специфичния контрол, заради фактическата и правна трудност на случая, и неговата социална значителност, избраният контролен прокурор от Апелативна прокуратура – Варна ще следи за методическото и вярно водене на следствието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР