Дневник следи важните политически новини и реакциите по тях. Статията

...
Дневник следи важните политически новини и реакциите по тях. Статията
Коментари Харесай

Преди изборите: Лидерите на "Демократична България" може би готвят предателство, каза Лозан Панов

Дневник " следи значимите политически вести и реакциите по тях. Статията се обновява.

за неговите приходи и тези на брачната половинка му. Панов стана обект на серия от данъчни инспекции откакто през 2017 година подаде имуществена декларация единствено пред Инспектората към Висшия правосъден съвет, само че не и пред Сметната палата.

Терорът върху фамилията ми ще продължи. Очевидно го бяха изпратили, с цел да ме обработи и да стана по-сговорчив с " смяната ". Защото до този миг стоях встрани и не давах признаци, че я поддържам ", показва Панов. Той прецизира, че в кавички поставя смяната, когато приказва за работата на служебното държавно управление.


12:18Христо Иванов: Можем да изработим комплицираната формула за бъдеща коалицияНие би трябвало да изработим извънредно комплицирана формула, в която партиите да си намерят мястото, съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов по Nova News. Според него, в случай че групировката получи мандат, може да я създаде и да направи управническа коалиция.
 Преди изборите: Лидерите на
© Велко Ангелов

Иванов акцентира, че с цел да се сформира съдружно ръководство, би трябвало да има договаряния, а не предварителни анонси. И добави, че " Демократична България " разполага с способени фрагменти, които могат да поемат отговорност. Иванов акцентира, че всевъзможни предварителни анонси за постове са неразумни.

По думите му в Народното събрание би трябвало да влязат хора, които да изчистят законодателството, с цел да се ограничи периметърът от законодателни малки врати от вида на инхаус поръчките.10:33Взети са всички ограничения за почтен и транспарантен избор, разгласи премиерътТвърденията, че има нещо неправилно в подготовката на изборите са единствено спекулации, които имат за цел да дискредитират изборния развой. Основната цел е да бъдат демотивирани българските жители да гласоподават, сподели служебният министър председател Стефан Янев при започване на днешното съвещание на Министерския съвет. Той добави, че служебното държавно управление е взело всички ограничения да има почтен и транспарантен избор.
 Преди изборите: Лидерите на
© Юлия Лазарова

Янев прикани българите да гласоподават. " Надявам се това да докара до устойчиво държавно управление, което да извърши нужните промени и те да стартират с промяна в правосъдната система ", добави още министър председателят.
10:24Шест партии в Народното събрание и балотаж за президент съгласно " Тренд " Според моментните електорални настройки в новия парламент ще има шест партии - ГЕРБ (22.9%), Българска социалистическа партия (15.1%), " Продължаваме промяната " (14.8%), " ИТН " (12.8%), Движение за права и свободи (10.3%) и Демократична България (9.1%). Това сочи последното изследване на организация " Тренд ", направено сред 1 и 7 ноември измежду 1013 души, поръчано от " 24 часа ". Според него под парламентарната преграда, само че с късмет за посланичество, е " Възраждане " с 3.6% и " Изправи се БГ! Ние идваме " с 3.3%. Декларативната изборна интензивност за идните предварителни парламентарни избори е 55%.
 Преди изборите: Лидерите на
© Юлия Лазарова

Що се отнася до президентските избори - ще има балотаж сред двойките Румен Радев-Илияна Йотова, които имат 46.8% поддръжка все още и Анастас Герджиков-Невяна Митева (24.4% ). Следват Мустафа Карадайъ-Искра Михайлова (9.9%) и Лозан Панов-Мария Касимова-Моасе (6.4%). Декларираната интензивност на президентските избори е малко по-ниска от тази за парламентарните – 53%.10:13Кирил Петков: Има прикрит избор, можем да сме първа политическа мощ " Точно се завърнах от предизборната си обиколка в страната. Това, което ми стана ясно, е, че има един прикрит избор от хора, които ни симпатизират, и повярваха, че смяната може да пристигна ", сподели през днешния ден пред " Нова телевизия " един от водачите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. Според него основно значение ще има изборната интензивност в деня на вота.
 Преди изборите: Лидерите на
© Георги Кожухаров

Петков уточни, че изследване на групировката показвало действителен късмет " Продължаваме промяната " да е първа политическа мощ. " Ние взимаме над 50% от спомагателния избор над тесните партийни ядра. Още сме безусловно вярващи, че може и да сме първи ", безапелационен е той.
Според за момента " Продължаваме промяната " е трета политическа мощ с 13.7%, тъкмо 2 процентни пункта по-малко от Българска социалистическа партия и 10.5% ГЕРБ.
10:07Анастас Герджиков: Не ми се вижда рационално толкоз пари да стоят в чекмедже " Скандалите през последните дни, в които е забъркано името на ГЕРБ, са предизборни. По някои от тях към този момент съм се изказал съответно. Ако вие имате сходни пари, ще си ги държите ли в чекмеджето - това не ми звучи рационално ", сподели през днешния ден претендентът за президент, повдигнат от предприемчив комитет и подсилен от ГЕРБ Анастас Герджиков във връзка, за които се твърди, че са от спалнята на някогашния министър председател Бойко Борисов.
 Преди изборите: Лидерите на
© Юлия Лазарова

По проблема с машините за гласоподаване и свадите към " Хемус " той счита, че би трябвало да се разбере всичко, което сега не било факт.

" Сигурен съм, че на втория тур гласоподавателите на Движение за права и свободи ще гласоподават за претендента, който е против Радев, който и да е той ", сподели още Гердиков.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР