Какво е интересното за ретроградния Плутон и защо не трябва

...
Какво е интересното за ретроградния Плутон и защо не трябва
Коментари Харесай

Започна ретрограден Плутон: 5 зодии ще бъдат засегнати най-силно

Какво е забавното за ретроградния Плутон и за какво не би трябвало да се страхувате от него? Как се разграничава от ретроградното придвижване на други планети, да вземем за пример Меркурий? И най-важният въпрос: кои 5 зодии ще усетят най-силно въздействието на тази назадничавост?

Ретрограден Плутон: за какво не е толкоз ужасно, колкото наподобява?
 Хороскопът за МАЙ 2024  Хороскопът за МАЙ 2024  Хороскопът за МАЙ 2024  Хороскопът за МАЙ 2024
Плутон е планетата на дълбоките трансформации и прераждането, само че няма потребност да се страхувате от тази планета и нейното въздействие. Плутон е умен преподавател, който ни споделя къде можем да се подобрим.

Всяка година Плутон стартира своето ретроградно придвижване в почти същия интервал и продължава повече от 4 месеца. Тази година ще се движи в ретроградна посока от 2 май до 12 октомври.

 Плутон във Водолей iStock

Започва придвижването си във Водолей и през септември се реалокира в съзвездието Козирог. Ето за какво следните 5 зодиакални знака ще почувстват най-силно въздействието на назадничав Плутон.
 Ето кои 5 зодии ще усетят въздействието на назадничав Плутон  Ето кои 5 зодии ще усетят въздействието на назадничав Плутон  Ето кои 5 зодии ще усетят въздействието на назадничав Плутон  Ето кои 5 зодии ще усетят въздействието на назадничав Плутон
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР