Дневен хороскоп за 22.07, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 22.07, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Много напрегнат ден за една зодия, друга реализира огромни печалби

 Дневен хороскоп за 22.07, сряда, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Денят е удобен за настоятелен диалози, само че поради непредвидени компликации и неспособност да прегледате още един път документите, няма по какъв начин да подготвяте контракти. Не инвестирайте повече от плануваните средства. Възползвайте се от удобните благоприятни условия, които ви подаряват вашите сътрудници, само че и Съдбата, с цел да пожънете триумф. Пазете се от проблеми вкъщи. Отношенията в фамилията ви са хармонични, благи дами. Не налагайте мнението си и се отдайте на сантиментални мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в връзките. 

ТЕЛЕЦ

Защитете ползите си пред сътрудниците и управлението и бъдете виновни на вашето работно място. Ще нарасне престижът ви, а самочувствието ви ще се върне. Деловите диалози и срещи ще бъдат сполучливи. Добре е да деянията самообладание и такт и да изслушвате събеседниците си. На несемейните дами Съдбата сервира късмет за сантиментално запознанство, само че по-късно дълго ще потвърждават сериозността на своите планове. Сексуалните контакти със инцидентни сътрудници могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви сложен ден, поради ваши неточности на работното място и недоразумения, свързани с персоналните ви връзки. Стабилизирайте постигнатото. Не разпилявайте силата си на вятъра. По-добре се откажете от новите задания, с цел да си спестите ядовете. Завършете изостаналите, изключително тези, на които срокът от дълго време е отминал, а и доходоносните.  Личните връзки са затруднени, благи дами. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, в случай че не сте се прибрали в точния момент и не сте изпълнили обещанията си за пътешестване със фамилията. Естествения свършек на деня са половите удоволствия, които ще ви доставят взаимна приятност.

РАК

От вас зависи да избегнете неприятности, подбудени от позволени преди време неточности на работното място, които преднамерено сте " не запомнили " да поправите. Внимателно се отнасяйте към поднесените ви в деня хрумвания и оферти. Не сте сигурни в професионалните си триумфи. Не се лишавайте от поддръжката на вашите сътрудниците си, която ще ви даде убеденост. Вечерта организирайте прелестно посещение или пътувайте с околните си, с цел да се разтоварите. Постарайте се повярвате в възприятията на сътрудниците си. Най-добрият метод за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими полови преживявания. 

ЛЪВ

Очаквайте доходи от сполучливи търговски интервенции. Пред вас се разкриват нови по-добри  професионални вероятности, които е добре да не пропускате, изключително в случай че сте безработни или желаете да промените работата си. Ще ви насочат примамливо предложение, само че не се съгласявайте на вложения. Очаквайте нови запознанства и непредвидени и незабравими сантиментални завършения. Семейните дами да не изневеряват. Желанието да изживеете полови наслаждения с различен сътрудник, през днешния ден ще е мотив за неразрешими проблеми с брачния сътрудник. 

ДЕВА

Възникват проблеми, които мъчно ще разрешите сами, а сте прекомерно самоуверени и отказвате да потърсите съвет или помощ. На работното място не се поддавайте на страстта, с цел да не си създадете врагове сред ваши сътрудници и с хората, на които държите. Ако развивате ваш или фамилен бизнес, отложете договарянията за разширението му. Отидете на посетители или си поканете другари вкъщи. Самотните дами ще получат самопризнание и триумф в персоналния живот. Вечерта сте изтощени. Искате да да избегнете секса, само че той ще ви разтовари от напрежението и умората. 

ВЕЗНИ

Днес сте склонни да избързате и да се съгласите на присъединяване в рисковани покупко-продажби, за които ви убеждават, че няма причина за терзание, само че в действителност може да сте губещи. Ако работите в областта на частния бизнес, рискът е непростим и неуспехът ви е обезпечен. Не би трябвало да мислите единствено за материалните си триумфи, в случай че желаете да си спестите загубите. Чувствата ви са споделени и хармонични. Бъдете деликатни и не се поддавайте на случки, с цел да не съсипете хармонията в връзките си. Няма по какъв начин да сте щастливи в леглото и да си доставите полови удоволствия, в случай че непрестанно проявявате искания към колегата си. 

СКОРПИОН

В този ден се пригответе за неточности на работното място, които ви основават проблеми и в персоналните ви връзки, в случай че се прибирате ядосани и изливате гнева върху околните си. Новите ви хрумвания ще повлекат след себе си финансови загуби. Ако сте си създали проекти по какъв начин да вложите парите си, могат да ви ги провалят. Не разчитайте на шанса си. Личните ви връзки могат да се възстановяват. Интимния ви сътрудник се съмнява в възприятията ви. Не вярвайте на интригите, с които се пробват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати сътрудници. 

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте приятна вест, която ще ви зареди с оптимизъм и предпочитание да сте дейни. Завършете всички стартирани задания и в случай че имате време поставете началото на новите. Деловите срещи са сполучливи, в случай че преодолеете компликациите при тяхното образуване. От сутринта ви оферират присъединяване в сполучлива комерсиална договорка. Радвате се на непоклатимост в фамилния живот и естетика в връзките. От вас зависи да ги съхраните. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с брачната си половинка или обичаните си хора. Сексът ще ви се отрази добре. 

КОЗИРОГ

За да съумеете да приключите дилемите си и да започнете новите без закъснение, не мислете, че работите единствено за пари. Възползвайте се от положителните благоприятни условия. Имате опцията да поставите началото на нова доходна задача. Правете всичко на драго сърце и с готовност да сте потребни на близките. Съдбата ви закриля. Въпреки вашето положително предпочитание да се справите с компликациите в персоналния ви живот, които сте провокирали сами сте обзети от раздразнителност и женски дебелоглав. Вашият сватбен сътрудник е отчаян от държанието ви и ще ви накаже с отдалечаване и липса на полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте компликации и неприятности, които ще ви споходят преди обед, само че ще се справите сами, което е доказателство, че успявате без странична интервенция. Бъдете изключително деликатни към новите оферти, в случай че ви ги сервират завистливите ви сътрудници. Анализирайте грешките си и не се проявявайте като несговорчиви при провеждането на настоятелен диалози. Ще ви изненада сантиментално запознанство, само че не бързайте да се влюбвате, тъй като следствията ще са неприятни. Бъдете откровени и нежни с обичаните си хора, в случай че желаете да изживеете приятни полови удоволствия.

РИБИ

Предстои ви ненадейно претрупан и сложен ден. Изпълнен е с неточности на ваши сътрудници, ваша рецензия и недоразумения на работното място. Избягвайте срещи и диалози, както и работата, обвързвана с оформяне и сключване на финансови документи. Денят е неподходящ и за другарство с деловите ви сътрудници и за настоятелен договаряния. В персонален проект не очаквайте успокоение, тъй като ще създадете спор с недомислени приказки и хвалби за флиртове и изневери. Постарайте се да разберете, че интимния ви сътрудник няма предпочитание за полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР