Редно ли е бебета да пият лекарства за сън, какво

...
Редно ли е бебета да пият лекарства за сън, какво
Коментари Харесай

Д-р Аспарух Илиев с обнадеждаваща новина за ваксините за рак

Редно ли е бебета да пият медикаменти за сън, какво би трябвало да знаем за новия вид на Ковид-19, могат ли имунизациите на лекуват рак и каква е връзката сред ухапването от кърлеж и алергията от место?

Мелатонинът и всички добавки, които употребяваме основани на него не са лекарства. Водят се хранителни добавки. Те не подлежат на толкоз непоколебим надзор. Мелатонинът е един от хормоните регулиращи съня, създава се от по този начин наречената епифиза. Има доста полемики дали въобще има смисъл предоставяне на мелатонин при хора с нарушаване в съня. Случаите на предозирани с него са малко. Това разяснява пред NOVA доктор Аспарух Илиев, началник на лабораторията в Берн.

" Мутацията на COVID-19 -Flirt няма данни да е по-различен от останалите. Това, което продължава да ни тормози е дългият коронавирус. Не бих споделил, че болестта остава в предишното, тъй като ще имаме едно непрекъснато равнище. Не доста високи, само че случи ще има. Не чакам да има трагични проблеми ", сподели Илиев.

Той добави, че следва в идващите 3-4 години да има пробив при имунизациите против рак. " Пандемията ни разреши да установим какъв брой безвредни са доста необятен набор нови ваксини, които ще оказват помощ и с битката с рака ", акцентира доктор Аспарух Илиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР