Дневен хороскоп за 19.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе е

...
Дневен хороскоп за 19.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе е
Коментари Харесай

Неподходящи запознанства за няколко зодии днес, внимавайте!

 Дневен хороскоп за 19.08.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не е изключено да се наложи да ревизирате и измененията бъдещите си проекти. Огромна е опцията да изпаднете в крайности или да приемете фантазиите си за действителност. Бъдете деликатни. Не прекалявайте в настояванията си към сътрудниците си поради желанието ви да блеснете. Не се разпилявайте в ненужни занимания, единствено тъй като сте се заинатили. Семейните дами да се отдадат на възприятията си. Несемейните дами да чакат сантиментална среща. Сексуалните ви връзки са на равнище. Не пропускайте да се отдадете на вечерни полови наслаждения, които ще ви заредят с положително въодушевление. 

ТЕЛЕЦ

Дори и в случай че сте отпътували някъде, проведете по телефона предварителни диалози, в случай че желаете да си извоювате нова, по-приятна и доходна работа. Не бързайте с крайното си решение. Начинанията ще бъдат сполучливи, в случай че са премислени авансово. Коректността в връзките с хората ще ви защищити от неприятности и ще ви извоюва тяхното доверие. Ново запознанство и в този ден ще приключи с отчаяние. Ще ви ласкаят и ухажват, до момента в който се поддадете и отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си познати, тъй като сигурно ще приключи със секс, който след време ще ви накара да страдате. 

БЛИЗНАЦИ

Отново ви следва ден, изпълнен с несъгласия в връзките, единствено тъй като отказвате да приемете с отворени прегръдки новопостъпили сътрудници. Очакват ви настоятелен оферти и сполучливо довеждане докрай на работата. Бъдете сдържани, с цел да избегнете загубите. Денят не е удобен за бизнес диалози и разискване на нови планове. Новите любовни връзки ще ви донесат единствено разочарования, благи дами. Ако решите да пречупвате любовта си през нейната материална стойност, няма да бъдете обичани. Няма по какъв начин да си купите секс и обич, в случай че желаете да е същинска. 

РАК

Може и да се доберете до мечтаните нови благоприятни условия за работа, макар че не сте настроени героичен. Пътуванията са сполучливи, в случай че са планувани авансово. Следобед още веднъж ви липсва въодушевление, поради преждевременно допускане на новите ви познати до проектите ви, което  ще ви сътвори проблеми. Имате опция да поправите грешките в персоналният си живот. Пазете се от нови запознанства, които ще ви разочароват. Ако имате желание да се отдадете на полови удоволствия, ще се окажете разочаровани от студенината на интимния си сътрудник. 

ЛЪВ

Успехът изисква да сте тактични и да не говорите повече от разрешеното, изключително в случай че се отнася за ваши нови проекти и хрумвания. Критиката води до отвращение на сътрудниците да ви сътрудничат. На работното място сте разсеяни, само че в случай че се концентрирате в дилемите си триумфът ще бъде с вас. Справете се сами със отговорностите си. Вечерта се приберете при обичания си и му предложете да излезете на вечеря или да отидете на посетители. Създайте сантиментална конюнктура, в случай че желаете да изживеете първите полови удоволствия с новите си сътрудници. 

ДЕВА

Подгответе се за непредвидени проблеми на работното място. Сутринта сте нападателни в връзките с хората от обкръжението си и си печелите врагове. Вашата самонадеяност може да провокира професионални проблеми. Бъдете сериозни към минусите си и не прекалявайте с условията си. Вечерта останете измежду фамилията си. Личните връзки са още веднъж проблематични, тъй като вместо да сте сами с обичаните си, сте поканили приятелки на посетители. Не очаквайте схващане от страна на интимния си сътрудник, нито желание да се отдадете на полови удоволствия. 

ВЕЗНИ

Денят е неподходящ за разискване на бъдеща взаимна финансова активност. Не допускайте загуби поради обещания за вложения. Сутринта са вероятни съществени различия с вашите сътрудници. Следобед от вас се изисква да сте проведени и виновни към работата си. Бъдете умерено великодушни на обещания. Несемейните дами не би трябвало да чакат от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте. При фамилните дами изневярата е причина за проблеми в фамилията. 

СКОРПИОН

Промени, които ви носят изгода, ще разкрият пред вас нови благоприятни условия за изява. Не отхвърляйте предложенията за делово съдействие. Помощта на авторитетни хора няма да ви е непотребна. Начинанията са нежелателни, а в случай че ги стартирате, ще си създадете съществени проблеми. Възможно е ново сантиментално запознанство, само че не бързайте да се влюбвате, тъй като следствията ще са неприятни. Ще постигнете единодушие и ще си възвърнете любовта на интимния сътрудник. Можете да се отдадете на полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Внимавайте с познанствата, срещите и диалозите и не разваляйте връзките си в случай че сте на работа, даже и в случай че сътрудниците ви са повода за проблеми. От значение е вярната преценка на предложенията. Ако имате собствен бизнес, не ви предлагам да взимате решение и да сменяте работата си, само че не пропускайте деловите оферти. През целия почивен за вас ден, в случай че сте в отпуск, а и да е работен също, ще се чувствате добре измежду фамилията си. Самотните дами да внимават, тъй като запознанствата може да се окажат несъответствуващи. Разочарованията ще са бързи и мъчителни.

КОЗИРОГ

Ще жънете материални триумфи, които за следващ път ще ядосат вашите сътрудници. Подхождайте рационално към проблемите, които ви основават ваши родственици и не проявявайте благотворителност. Бъдете деликатни в думите и дейностите си, с цел да не нараните някого. В материално отношение не се стремете към триумфи, посредством непредвидени промени. От вас зависи по какъв начин ще прекарате след края на работното време този ден, даже и в случай че сте заети с бизнес каузи. По-добре е да си дадете следобяд отмора и да сте с околните си, а вечерта да се отдадете на романтика и интимни мигове.

ВОДОЛЕЙ

В този ден сте склонни да поддържате връзка с хора, които ще ви обезпечат скоро срещи с финансови институции. Ако задачата ви е споразумяване на заем, не сте избрали верния път. Стабилизирайте личните си позиции и проявете разпоредителност. Анализирайте постигнатото освен в деня, а и през миналата седмица. През целия ден сте изтощени и нямате предпочитание за развлечения с обичаните си хора, поради напрегнатата седмица. Не пропускайте сантименталните мигове, тъй като ще съжалявате. Колкото и да сте изтощени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима диря у вас.

РИБИ

Ще завършите всички стартирани служебни задания, в случай че не сте си взели отпуск и сте на работа. Бъдете правилни към сътрудниците си и не изисквайте невъзможното, в случай че се постанова да ви оказват помощ. Начинанията са сполучливи. Безработните могат да си уговорят краткотрайна работа. Вечерта отменете всичките си настоятелен диалози. Отпадналостта ви поради преумората денем ще изчезне, в случай че се приберете за вечеря и се отдадете на заслужени приятни, сантиментални мигове с обичания си. Сексът сигурно ще ви зареди с нови сили и положително въодушевление.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР