ЕКСКЛУЗИВНО: Watchdog group иска от федерален съд да разпечата документи,

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Watchdog group иска от федерален съд да разпечата документи,
Коментари Харесай

Watchdog group иска да разпечата записите на призовките на Министерството на правосъдието на съобщенията на служителите в Конгреса

ЕКСКЛУЗИВНО: Watchdog group желае от федерален съд да разпечата документи, свързани с призовките на Министерството на правораздаването на персоналния телефон и имейл записи на членове на Конгреса и по време на следствието Тръмп-Русия, научи Fox News Digital.

Empower Oversight Whistleblowers & Research подаде тъжба, получена за първи път от Fox News Digital, в окръжния съд на Съединени американски щати за окръг Колумбия в четвъртък, заявявайки, че въпросът е „ от забележителен публичен интерес. "

Искането също по този начин разкри заповедите за неразкриване, които Министерството на правораздаването наложи на Гугъл, с цел да попречи на софтуерния колос да уведоми потребителите, че техните записи са били ориентирани.

Първоначалното призовката беше възобновена три поредни пъти, ориентирани против чиновници на Конгреса и членове на Конгреса от двете политически партии, споделя Empower Oversight.

Джейсън Фостър, създателят на Empower Oversight, получи уведомление през о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР