Днешният протест на работници на „Автомагистрали – Черно море“ в

...
Днешният протест на работници на „Автомагистрали – Черно море“ в
Коментари Харесай

Протест на АМ Хемус бе прекратен заради родилка и пътуващ за операция мъж

Днешният митинг на служащи на „ Автомагистрали – Черно море “ в Шумен, на пътен възел „ Белокопитово “ на Автомагистрала „ Хемус “, беше преустановен предварително. Причината е, че в образувалата се колона от коли имало родилка, пътуваща за Варна и мъж, нуждаещ се от интервенция в Шумен, сподели пред Българска телеграфна агенция Асен Тодоров – механически началник на „ Автомагистрали – Черно море “.

„ Нашата цел не е да сътворяваме неудобства на жителите. Целта ни е да ни чуят! “, добави той. По думите му, във компанията са ангажирани 816 служащи и чиновници и имат неизплатени заплати.

„ Хората ни се отнасят с схващане към обстановката. Но това не може да продължава безпределно. Те са дългогодишни и опитни фрагменти, само че към този момент приказват за овакантяване и търсене на прехранване в чужбина. В тази обстановка на тежка икономическа инфлация държанието им е обяснимо “, разяснява Тодоров. „ Автомагистрали – Черно море “ има да получава към 40 млн. лв. за приключени обекти.

Асен Тодоров сподели още, че през днешния ден синдикалната организация ще се събере, с цел да се обсъдят дейностите за вбъдеще.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР