Необичайна бележка се появи на паркирана кола.Алфа Ромео била оставена

...
Необичайна бележка се появи на паркирана кола.Алфа Ромео била оставена
Коментари Харесай

Появи се култова бележка на кола, столичани негодуват СНИМКИ

Необичайна записка се появи на паркирана кола.

" Алфа Ромео " била оставена край блокове в София, а на предното ѝ стъкло се мъдрел бял лист, на който имало изразена необикновена позиция.

" Да паркирам на тротоара е мое право. Като сте си избрали задремал кмет, казусът си е ваш ", четем изписано на белия лист. Дали бележката е оставена от водачана возилото, или от ядосан  пешеходец - това остава мистерия. Но " наглото " обръщение не остави минувачите равнодушни. Кадри от случката са споделини в група на кв. " Манастирски ливади " в обществената мрежа, а позицията бързо притегля вниманието на столичани.

" Ето това е " безочлив " субект. Не стига, че изтипосал кошера посред тротоара, ами и негово право било ", разяснява жителят, който популяризира фрагментите в обществената мрежа Фейсбук.

" Батко, използвай си правото на всички места в Централна Европа. Жив ще те позлатят! ", написа Борис Д.

" Има право да си купува гуми - колкото и каквито пожелае ", отвърна многозначно различен столичанин.

  " Тъпо е, само че се замислете! Не е ли прав? ", пита Калин К.

" Раздават права за градежи като луди, но улици и паркинги - йок ", твърди различен жител.

" Щом е от външната страна, най-вероятно е иронична записка, поставена от засегнат жител, вместо да му счупи кошника. И то много вярна. Като не го глоби никой, ще наглее колкото си ще ", счита Михаил М.

Припомняме, че по закон в България паркирането на тротоари е позволено, само че в случай че е спазено значимо изискване. Машината да е до 2,5 тона, а отстоянието ѝ от жилищните здания да е най-малко минимум 2 м за прекосяване на пешеходци.

Кадри: Любомир Стефанов

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР