Днес във Фейсбук попаднахме на публикацията на бившият евродепутат Николай

...
Днес във Фейсбук попаднахме на публикацията на бившият евродепутат Николай
Коментари Харесай

Бареков дама 1000 евро награда, за да издири най- добрия приятел на убийците съдия Калпакчиев за интервю на 4 очи!

Днес във Facebook попаднахме на обявата на някогашният евродепутат Николай Бареков. Той насочи апел към българите, че дава 1 000 евро премия за достоверна информация за местонахождението на скрилия се от обществото плъх “съдия” Калин Калпакчиев по прякор “ най-хубавия другар на убийцийте”. Вижте цялостното наличие на обявата му!

* Bnews разгласява съдържането без редакторска интервенция

Всяко зло за положително! Пускането на килъра Джок Полфриймън на независимост от соросогнидния арбитър Калпакчиев обърна целия български народ в обективен яд и протест против октопода на мафията кръга Капитал, подсъдимите олигарси и техните маши в купения от тях български съд отпред с Лозан Панов. Всички, които адвокатстват на калпакчиев, вземат участие в незаконната скица.

Целта на капитал, Съюза на съдиите, БТВ, БХК, Христо Иванов, поръчковите уеб сайтове медиапул и клозет е да защитят незащитимото. Да трансфорат децата ни в безполови същества и да разрешат на чужденци и нарушители да ги убиват безнаказно в центъра на столицата. Този път се оляха, объркаха се и народът ще ги опустоши. Сган!!!

Вън от България, безродници! Като татко, жител и публицист давам неотложно 1 000 евро премия за достоверна информация за местонахождението на скрилия се от обществото плъх “съдия” Калин Калпакчиев по прякор “ най-хубавия другар на убийцийте”. Искам да му взема изявление по тематиката на четири очи. Ще го попитам “Колко коства животът едно българско дете” и “Как счита да се гледа в огледалото до края на дните си!”.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР