Приятели, ето и обещаните подробности как станах ЖИВ пример за

...
Приятели, ето и обещаните подробности как станах ЖИВ пример за
Коментари Харесай

Подробности как станах ЖИВ пример за безсмислието от ваксиниране с първа, втора, трета и пета бустерна доза за ПРЕБОЛЕДУВАЛИ от COVID

Приятели, ето и обещаните детайлности по какъв начин станах ЖИВ образец за безсмислието от имунизиране с първа, втора, трета и пета бустерна доза за ПРЕБОЛЕДУВАЛИ от Коронавирус. Миналата година през октомври прекарах доста лек коронавирус, потвърден с положителен PCR тест.

След това имах антитела към 200-300 U/ml, след това паднаха, след това отново се подвигнаха, тъй като не се вардя и поддържам връзка със инфектирани, имам и пет деца, които също го минаха и поддържаме връзка дружно. Година по-късно се тествах още веднъж за антитела в болница Токуда за да получа ЗС без да се имунизирам и тъй като нямах право да го получа против положителен PCR тест като преболедувал преди повече от 12 месеца.

На 8 ноември нямах задоволителен брой антитела - единствено към 3 U/ml (по новата методика в BAU/ml е умножено по 2,6, т.е. към 7 U/ml). Теглих една майна на сатрапа Стойчо Кацаров и на ментора му Радев и продължих да щъкам по всички страни с краткотрайни ЗС от антигенните проби, извадени от МОЛ-а за 48 часа. На 14.11 гласувах в Пловдив и след това пихме кафе и обядвахме с огромна тайфа другари. Изглежда съм докоснал Делтата и ден-два по-късно получих леки болки в главата и крайниците.

Реших да не упражнявам с тежести два дни и пих на два пъти по един хинин, след което за по-малко от 24 часа се оправих изцяло, само че останах самоизолиран за 10 дни като към този момент си упражнявах с тежести и кардио. В пости съм и съвсем не употребявам протеини и алкохол. Общо взето не беше лека простуда, а леко неразположение, отшумяло за часове. Вчера, две седмици по-късно, си направих нов тест и се оказах с антитела....близо 3330 BAU/ml или повече от 1000 пъти увеличени за има-няма 19 дни.

Следствие на бърз имунен отговор и убийството на вирусчетата Ковид Делта в тялото ми за часове (около 1 ден), с помощта на 100 мг хинин и естествения ми Т -клетъчен имунитет. Прилагам всички проучвания и ЗС, който болница Токуда ми издаде незабавно. Ето виждате ли, че естественият имунитет работи безотказно за разлика от имунизациите. Имам доста познати с ваксини, които лежат по лечебни заведения или по месец у дома с тежко протичащ коронавирус.

Не закачайте преболедувалите - ние сме натурален щит против всевъзможни разновидности на коронавирус. Не боледуваме наново и не носим болестта, за разлика от останалите. Убиваме вируса още щом го срещнем. В нашата имунна система коронавирус не мутира в нови разновидности. Когато задължават преболедували да се имунизират, компрометират същинския ни натурален имунитет. Никога преболедували не са били поголовно имунизирани против прекарана към този момент болест в досегашната история на рационалното човечество!!! Новите варианти на Коронавирус -19 идват единствено от имунизирани или хора с злепоставен имунитет.

Не закачайте преболедувалите, пуснете ни на независимост! Ние имаме постоянен естествен имунитет, който управляващите нямат право да мерят с линийка на ангро все едно сме стадо овце. Зеленият документ е фашизъм за всички преболедували. След три месеца - откакто срещнах коронавирус на няколко пъти без да го усетя- отново ще би трябвало да се нареждам на опашка в МОЛ-а да ми бъркат в носа на всеки три дни, с цел да пия кафе с другари или да заведа на кино децата си! Това е фашизъм. Абсурдистан.

Това е Антиутопия, която ние, преболедувалите, разобличаваме с образеца си! Каква е задачата на Кацаров и Радев и техните соросоидни сътрудници по света - да ни вържат у дома зимата, когато ще ги гоним по улиците поради непостижимите сметки за ток, газ и парно!?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР