Тази вечер, минути след края на изборния дне гост в

...
Тази вечер, минути след края на изборния дне гост в
Коментари Харесай

БАРЕКОВ: След тези избори не говорим за управление на промяната, а за стабилно управление

Тази вечер, минути след края на изборния дне посетител в изборното студио на телевизия ON AIR беше някогашният евродепутат Николай Бареков

Големите спечелили са ГЕРБ и Бойко Борисов и Слави Трифонов, а огромният губещ на вота е Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия. При мажоритарен избор в един тур, каквато беше концепцията на Трифонов, в този момент диалогът щеше да бъде напълно друг, а точно в какъв брой часа Борисов отива при Румен Радев да си вземе мандата, тъй като при този резултат Борисов щеше да има 160 депутати в българския парламент, т.е. той можеше да трансформира Конституцията еднолично. Интересно е дали Трифонов ще продължи с това искане.

Това съобщи някогашният евродепутат Николай Бареков в изключителното изборно студио на България Он Еър. Коалицията разумно следва да бъде дясноцентристска, защото огромният победител е дясна партия, Слави и Движение за права и свободи са центристи, уверен е Бареков. Той означи обаче, че има 60% хора, които не са дали своят вот. Поради това съгласно него партиите, които са прескочили 4-те %, априори са малцинство. Погромът на Нинова е явен, тя повлече Българска социалистическа партия към пропастта.

Патриотите са в огромно оттегляне, до преди няколко седмици бяха главен фактор, а в този момент ще имат 10 депуати в Народното събрание и те няма да пишат разпоредбите в идващите месеци и години, счита някогашният евродепутат. По отношение на Христо Иванов, Бареков съобщи, че следва да му се обърне внимание, защото още веднъж се връща в играта след известно отсътствие. Като голям неуспех Бареков дефинира обаче представянето на Мая Манолова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР