Бившият евродепутат Николай Бареков прави горещи разкрития за измамите с

...
Бившият евродепутат Николай Бареков прави горещи разкрития за измамите с
Коментари Харесай

Кирил Петков е абсолютен лъжец! 4 месеца мами народа, а Радев му съучаства. Гешев да спре да лапа мухите и да заведе дело за престъплението му!

Бившият евродепутат Николай Бареков прави горещи разкрития за измамите с двойното поданство на новия любим на Румен Радев и прокси на Иво Прокопиев - Кирил Петков.

Как ще се отрази това на бъдещето на политическия им план, на кандидатурата на Румен Радев за втори мандат, на представянето на ДеБъ и Българска социалистическа партия на парламентарните избори на 14 ноември и на опцията за сформиране на постоянно държавно управление след два несполучливи опита с помощта на настоящия жител на президентството?

Човек би трябвало да познава законодателството в България. Двойното поданство някъде е разрешено. За нас не е изненада това, което разгласи министър Янаки Стоилов до Конституционен съд. Т.е., че Кирил Петков е двоен жител. Писмото на господин Стоилов повдига тематиката може ли той де е знаел като член на кабинета

Възможно е да се желае импийчмънт на Румен Радев от идващия парламент, щом член на кабинета е занел, че Кирил Петков е канадски жител, разяснява Бареков.

Проблемът е, че Кирил Пектов е знаел, че взе участие в измамническа скица, като вкарва в подвеждане президента и страната. Писмото на Стоилов уличава и Радев като съизвършител.

20 дни, преди да бъде поканен за министър, той и Радев са знаели и са се чудели по какъв начин да прецакат закона. Говорим за президент и за министри. Янаки Стилов не е олигофрен. Ако Радев и Петков пледират за безотговорност, това е друга тематика. Истината очевидно се таи 20 дни. Знаело се е, че не може да бъде освободен незабавно от канадско поданство. Чл. 103, алинея 1 планува, че Радев по този начин е нарушил Конституцията.

Конституционен съд оставя без разглеждане писмото на Радев, тъй като там са 12-те най-почтени магистрати. Петков няма да бъде изслушан, тъй като той към този момент не е министър и не е страна по делото.

Министерство на външните работи е удостоверило, че писмото на Кирил Петков е достоверно. Т.е. Кирил Петков самичък се изобличава от 21 април. В т. 14 той написа, че схваща наличието на въпросния формуляр. Той е заявил, че информацията е значима и че схваща, че ще загуби правата си като канадски жител, в случай че бъде продължена и приключена процедурата. Т.е. Кирил Петков е изпечен измамник и шарлатанин или не може да отличи мечтаното от действителното. Той е за Цветеслава Гълъбова от инициативния комитет на Радев.

Гешев би трябвало да се самосезира, споделя Бареков.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР