Фактът е, че отдавна съм низвергнат от статуквото начело с

...
Фактът е, че отдавна съм низвергнат от статуквото начело с
Коментари Харесай

Слави знае, че неизбежното ще се случи и се опитва да замаже превантивно очите ви

Фактът е, че от дълго време съм отлъчен от статуквото отпред с ГЕРБ и за мен има тотална общестена цензура. Аз съм навън. Пенсионер от 40 годишен, тъй като до тогава в целия умишлен живот съм се занимавал с медии и общестена активност - за това съм подготвен и това мога да върша. От 8 години нямам достъп до медии. Факт е, че не влязох в кочината на БГ политика и единствен не се продадох за пост и пари на ГЕРБ.
Факт е, че Слави не стопира да ме плюе и реанимира подправено облика ми от кабеларката си, а преди този момент от ефира на БТВ.
Защо?
Първо, тъй като е безобидно и явно печелившо в очите на неговите сценаристи да сипеш ругатни върху Бареков, с цел да не обелваш нито дума за Борисов. Слави се пробва да се прави, че живее в паралелна галактика. Защото знае, че неизбежното ще се случи и се пробва да замаже превантивно очите ви. Взел е доста пари, с цел да устоя екипа в кабеларката си и в псевдо партията си. Взел ги е от единственото място в България, от което през днешния ден дават пари в чували. Дал си е задника чартърен. И скоро ще го одупят обществено. Нещо, което не съумяха да създадат с мен. Слави знае този факт чудесно.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР