Днес в 13 часа и 10 минути ще настъпи Пълнолуние

...
Днес в 13 часа и 10 минути ще настъпи Пълнолуние
Коментари Харесай

Посрещаме кърваво лунно затъмнение в Овен

Днес в 13 часа и 10 минути ще настъпи Пълнолуние в Овен, което е по-особено. Луната на 8 октомври ще е кървава поради цялостното лунно затъмнение, което ще съвпадне с изгрева и залеза на Слънцето.

Рядкото астрономическо събитие ще се следи довечера, като Луната ще свети с червеникави отенъци. Феноменът най-добре ще се вижда от жителите на Австралия, югозападна Азия и тихоокеанското крайбрежие.

Това е второто цялостно лунно затъмнение за годината, като първото беше на 15 април във Везни.

Астролозите свързват цялостните лунни затъмнения със събития от предопределен темперамент. Смята се, че протичащото се през този ден ще е отвън контрола на човешката воля.

Фаталното лунно затъмнение ще донесе промени в персонален проект по отношение на планове, които сме задействали преди седмици. Влиянието му обаче за другите зодии ще е самостоятелно.

 Скандал

При множеството обаче през днешния ден предстоят огромни неприятности в прочувствен проект. Голяма част от хората ще позволяват проблемите между тях посредством бурни спорове и кавги.

Възможно е през днешния ден да зачестят обидните думи, само че те ще са казани непринудено и без прелиминарен план. Хубаво ще е да мерим думите си, защото етапа на Луната съответствува с ретроградния Меркурий, което в допълнение ще замъгли преценката ни.

Лунното затъмнение е подобаващ миг да оставите нещо, с което от дълго време желаете да се разделите. Днес може да се откажете от тютюнопушенето, преяждането или различен нездравословен табиет.

Някой от зодиите през днешния ден би трябвало да бъдат по-смирени, деликатни и отстъпчиви, а при други затъмнението ще даде подтик към смяна.

Тъй като етапа на Луната попада в Овен, представителите на тази зодия най-силно ще усетят затъмнението. Овенът и останалите огнени зодии може да сменят работното си място и да им се отворят порти, които не са очаквали.

Пълната Луна в Овен може да ни направи по-импулсивни и инициативни, а желанието ни за автономия ще стигне върха си. Ще се справите с проблеми, за които се изисква бързо решение.

Днес може да посветите свободното си време на спорт и би трябвало да избягвате заниманията, свързани с остри режещи предмети, като визитата на коафьор да вземем за пример.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР