Днес ЦСКА представи официално втори изпълнителен директор. Както стана ясно

...
Днес ЦСКА представи официално втори изпълнителен директор. Както стана ясно
Коментари Харесай

ЦСКА на младите, ЦСКА на позитивните и кадърни хора

Днес ЦСКА показа публично втори изпълнителен шеф. Както стана ясно още през вчерашния ден, неговото име е Стоян Орманджиев. Той е потомствен " армеец ". Дядо му, на който е кръстен, е някогашен треньор на " алените ". Именно той води ЦСКА в паметните полуфинални борби за КЕШ против италианския Интер. Баща му Стоян Орманджиев пък беше сполучлив началник по времето на притежателя Васил Божков. За страдание, двамата към този момент не са измежду нас. Но Стоян е тук и се завърна вкъщи. Пожелаваме на юношата на ЦСКА да трансформира своите 9 минути за тима на терена в най-малко 9 сполучливи години като шеф. Както и самият той си пожела - да надмине своите татко и дядо по оценки с обичания му отбор.

До момента не се познавах персонално с този млад мъж. 37-годишен, той смени сферата на футболното мениджърство с управителен пост в най-успелия ни клуб. Смела крачка. Първите усещания за всеки човек са най-важни. При мен неведнъж ме карат да си изградя мнение за въпросната персона, което мъчно се трансформира с годините. Първите ми усещания за Стоян Орманджиев са доста позитивни. ЦСКА има в редиците си следващия младеж, културен, възпита и ерудиран. Който има силата и желанието да даде времето си, сигурно нерви и персонални ограничения, в името на социален феномен като ЦСКА, с който живеят милиони българи. И освен.
 Снимка 607784
Източник:

Несъстоятелни бяха някои намеци по отношение на страстите на Орманджиев и възприятието за комизъм, което внесе в конференцията със сънищата си за нов стадион на ЦСКА. Няма по какъв начин да избяга от страстта, когато става фактор в клуба на своя дядо и татко. Именно страстите разкриват какви хора сме. Той не е там единствено за заплата и пост, не е там на работа. За него е задача, сигурен съм в това. И ще дава най-хубавото от себе си, с цел да се трансформира в дребна част от голям пъзел. А този пъзел, подреден вярно, ще върне ЦСКА там, където му е мястото - първо място в България и нови паметни мачове в Европа.

ЦСКА от ден на ден и повече става ЦСКА на младите, положителни и кадърни хора. Тези, които ще внесат и нововъведенията. Които ще трансформират клуба във все по-модерен, настоящ, европейски. И назначението на Стоян Орманджиев е следващата добра вест. Феновете на " армейците " получават доста такива напоследък. Настроението в Борисовата градина е все по-позитивно. Както сподели преди време Гриша Ганчев - " таралежите са тук, с цел да изядат змиите ". Тук са и младите " таралежи ". Начело с Данаил Ганчев и хората към него в администрацията, които от месеци насам работят вярно и работата им се вижда в доста сфери.
 Снимка 607787
Източник:

Най-добрата вест обаче, тя си остава обединяването в и към ЦСКА. Което липсваше до неотдавна. От мача с Берое още веднъж " аленото " семейство се " събра пред камината ", а огънят беше жарък още повече по време на дуела с Ботев (Пловдив) на стадион " Българска войска ". Когато трибуните бяха цялостни, всички хора подкрепяха и обичаха. С тази мощна войска, няма кой да спре ЦСКА. Няма кой даже да си намерения да пречи за новия стадион. Защото знае какъв отговор ще получи. 23.02.2023 година е хубава дата, огледална. Целта е ясна - в края на сезона 23 да бъде обърнато. Да бъде отпразнувана дълго чаканата и рекордна купа №32. Може би в никакъв случай не е била по-близо. Особено след въпросното обединяване. Това е ЦСКА в този момент - позитивизъм, предпочитание за работа, " армейски " дух и доста младежи. Какво по-хубаво?
 Стоян Орманджиев: Спах добре и сънувах, че ЦСКА има съвременен стадион
Стоян Орманджиев: Спах добре и сънувах, че ЦСКА има съвременен стадион

" Баща ми щеше да се гордее с мен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР