Днес Skoda разпространи официалните снимки на новата разработка на стажантите

...
Днес Skoda разпространи официалните снимки на новата разработка на стажантите
Коментари Харесай

Това е новата стажантска Skoda

Днес Skoda популяризира формалните фотоси на новата разработка на стажантите в компанията- Roadiaq.

Skoda Roadiaq към този момент е действителност, вследствие на труда на 29 стажанти в Skoda Auto, които с изключение на на своите познания и умения, можеха да разчитат и на тези на екипа на автомобилния производител.

Roadiaq бе основан с концепцията за завършения, само че в това време предлага и опция да бъде употребен като мобилен офис и като решение за отмора и спане.

При многофункционалния офис-кемпер главните му габарити- дължина и широчина, са останали относително непроменени спрямо тези на потребленията като основа за създаването Enyaq, само че в това време, височината на електрическия автомобил е увеличена съществено, като доближава съвсем 2 метра или с 35 сантиметра повече в сравнение с при серийната кола, с цел да се реализира по-голям интериорен шир, както за работа, по този начин и за отмора.

За възстановяване на автономността и комфорта, Roadiaq ще бъде оборудван със слънчеви панели, както и с апаратура, позволяваща свързането на колата към външен електрически източник сходно на класическите каравани.

Skoda Roadiaq е изпълнен със система за задвижване на четирите колела, каквато може да бъде открита в Enyaq 80x Sportline, като интегрираната батерия е с потенциал от 82 kWh и дава обещание свободен пробег от до 495 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР