Днес се проведе годишната среща на Международния валутен фонд и

...
Днес се проведе годишната среща на Международния валутен фонд и
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева отново заговори за нещо много страшно

Днес се организира годишната среща на Международния валутен фонд и Световната банка, а  Кристалина Георгиева за първи път участва в качеството си на шеф на МВФ.

``
реклама

Главната тематика на събитието бе комерсиалните връзки сред Китай и Съединени американски щати, предава Bulgaria ON AIR.

" Всички губят, когато става въпрос за търговски войни ", категопична бе Георгиева.

Според управителния комитет на Международния валутен фонд комерсиалното напрежение е измежду основните опасности за световната стопанска система.

Уточнява се, че е належащо да се откри решение на тези въпроси, в това число промяна на Световната комерсиална организация.

" Това, което срещите ясно показаха, беше споделена угриженост за засилената неустановеност по отношение на световните вероятности в международната стопанска система.

Действията във връзка с напрежението в търговията, както и вероятно намиране на резолюция по отношение на Brexit, може да помогне за понижаване на тези несигурности ", разяснява Кристалина Георгиева.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР