Днес Renault разпространи първата информация, снимки и видео на новата версия на

...
Днес Renault разпространи първата
информация, снимки и видео на новата
версия на
Коментари Харесай

Това е новото Renault ZOE

Днес Renault популяризира първата информация, фотоси и видео на новата версия на 100% електрическия модел ZOE.

За новото ZOE от френската компанията споделят, че е по-мощно от когато и да било, по-стилно и по-удобно с подобрено изживяване на борда. Сериозни промени са нанесени и по дизайна на екстериора и вътрешността на електрическия автомобил, като новата версия се отличава с по-динамична стилистика и по-добър, първокачествен и ергономичен интериор.

Новото Renault ZOE се отличава и с 10-инчов информационен екран, който е наличен дори при базовата версия на електрическия модел. Всеки представител на модела е оборудван също по този начин и с изцяло диодна осветителна система.

По отношение на задвижването, новото ZOE може да разчита на свободен пробег от до 390 километра (WLTP стандарт на замерване), по-мощен (136 конски сили) електромотор, както и на опция за бързо презареждане (50 kW)

Новото Renault ZOE идва със системата Renault EASY CONNECT, която комбинира новата мултимедийна система Renault EASY LINK и приложението за мобилни телефони MY Renault, което дава опция на потребителите да се възползват от допълнителни функционалности и услуги, както и на актуална информация за положението на автомобила в действително време.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР