Днес преди обяд над повечето райони ще е предимно облачно,

...
Днес преди обяд над повечето райони ще е предимно облачно,
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква днес край морето

Днес преди обяд над множеството региони ще е най-вече облачно, тук-там в Западна България със слаби превалявания от сняг. Сутринта на обособени места, основно в низините и котловините, видимостта ще е понижена. След обяд облачността ще се раздира и понижава, в Източна България до най-вече слънчево време. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 6° и 11°, в София - към 6°.

Атмосферното налягане ще се намалява, само че ще се задържи по-високо от междинното за месеца.

Над планините облачността ще е по-често забележителна. На места в масивите от Западна България ще превалява слаб сняг. Ще духа сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра - към минус 5°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, след обяд ще се раздира и понижава до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 6-8°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 26 мин. и залязва в 17 ч. и 56 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 29 мин. Луната в София залязва в 6 ч. и 29 мин. и изгрява в 15 ч. и 29 мин. Фаза: два дни преди пълнолуние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР