Днес обръщаме поглед към една от най-обсъжданите теории на конспирацията,

...
Днес обръщаме поглед към една от най-обсъжданите теории на конспирацията,
Коментари Харесай

Мислите, че са мъртви? Не бъдете толкова сигурни...

Днес обръщаме взор към една от най-обсъжданите теории на конспирацията, обвързвана със звездите. А точно - живи ли са някои известни лица, които обаче публично са си отишли от този свят?

Започваме с рап легендата Тупак, който умря на днешния ден, 13-и септември, през 1996 година, само че за него продължава да се приказва и до през днешния ден, а песните му към момента се слушат. За него отдавна се твърди, че е жив.

Миналата година таблоидът " Sun " зарадва меломаните с новината, че рап не е мъртвец и към момента е измежду нас. " Тупак е доста жив и живее в Куба ", се четеше върху челната страница на изданието. “След като беше убит и разгласен за мъртъв, тялото му беше небрежно кремирано, нямаше заравяне, а и не съществува запис на поклонение пред тленните му остатъци или на какъвто и да било помен ”, писа още ежедневника, с което още повече затвърди убеждението на мнозина, че рап легендата е жива. 
 

A post shared by (@2pac) on Jan 27, 2017 at 11:28am PST

Няма по какъв начин да подминем и Краля на рокендрола - Елвис Пресли, който умира през 1977 година Според огромна част от феновете на конспирации обаче артистът е към момента жив и е инсценирал гибелта си, с цел да се избави от клопката на славата.
 

A post shared by (@elvis) on Jun 18, 2018 at 3:00pm PDT

През март 1971 година Джим Морисън, вокалът на групата The Doors, се мести в града на любовта Париж, с цел да написа лирика. В петък, 2 юли, той напуща жилището си, като споделя на приятелката си Памела Кърсън, че отива да гледа филм. Не е ясно по кое време тъкмо се прибира, а самата Памела дава много спорни показания, само че на 3 юли Джим Морисън е открит мъртъв във ваната на парижкия си апартамент.

Фактът, че по този начин и не е направена аутопсия, е много подозрителен и подхранва редица клюки. Някои настояват, че именитият музикант е бил погубен, а други пък са на мнение, че той е към момента жив и се любува на спокоен живот в ранчо в Орегон.

 
 

A post shared by (@thedoors) on Mar 5, 2018 at 2:49pm PST

Осъзнавайки, че губи войната, Адолф Хитлер се скрива от вражеските сили в бункер в Берлин. Именно там, в ранните часове на 29 април 1945 година, той се дами за любовницата си Ева Браун и незабавно по-късно диктува наследство. На идващия ден самичък поставя завършек на живота си, застрелвайки се, а Ева се отравя. По-късно телата им са залети с бензин и изгорени.

Според някои теории обаче фюрерът не е починал в бункера, а е избягал с подводница в Аржентина дружно с други високопоставени нацисти. 

Съществува догадка, че и принцеса Даяна е жива, а злополуката от 31 август 1997 година е режисура, с цел да може Лейди Ди да се избави от кралското семейство и умерено да живее с приятеля си Доди ал-Файед.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР