Днес направихме леко показно, без никаква подготовка и се събрахме

...
Днес направихме леко показно, без никаква подготовка и се събрахме
Коментари Харесай

Илиян Василев: Днес беше само репетиция за това което предстои

Днес направихме леко показно, без никаква подготовка и се събрахме над хиляда души пред президентството. И незабавно започнаха уверенията, че няма да стопират интерконектора и с Газпром нещата били единствено на доктрина.

За интерконектора, защото той е геополитическия съперник на Турски поток /руски газ/. Днес Агенцията по регистриране отхвърли регистриране на надзорния съвет, поради това че имало разлика в изписването на имена на един от членовете на разнообразни езици. И забележете какво са поискали -решение на КЕВР?! /откъде накъде КЕВР ще дава мнение за еднаквост на имена/ за това че изписването на другите езици /въпреки декларация от въпросното лице/ касаят едно и също лице. И това става след позвъняване на въпросното длъжностно лице в Агенцията по вписвания от новите служебни лица /както са споделили от "високо място "/. Има там една Любомира Ганчева, която е човек на довереното лице на съветското външно разузнаване Румен Петков, член на газовия антикризисен щаб и някогашен консултант на Радев, която популяризира клюки, че има доста несвършена работа и документите има пропуски. В подобен голям план на 180 км постоянно мога да намерят несъществени работи за доизкусуряване, само че забележете нямащи връзки към действието на самия газопровод.

Има доста съпътстващи действия, които се извършват сега, в това число такива, които можем да оприличим на рекет /Кметове/ да им се създадат пътища, чешмички, инфраструктура.

Работата по газопровода е свършена и този месец могат да стартират пробите. Рекетът може и да изчака.

Познавам методите на деяние на Русия, не инцидентно съм в черния лист.

Първо се питаха през Николай Павлов, в качеството му на длъжностен министър на енергетиката се пробваха да уволнят Теодора Георгиева, някогашен началник на българския сектор на Набуко и човек с безупречна известност. След като не съумяха, с помощта на акционерната конструкция /БЕХ има единствено 50 % и не може еднолично да постанова решения.

След това пуснаха медийни хрътки, които да намират недостатъци в работата по интекрокетора. Разбира се проблеми бол, тъй като имаш закрепена цена и никакви площад за корупция и рушвети.

Междувременно ДАНС проспа умишлено опитите през олигарси да се забави плана, посредством подставени лица и компании на български олигарси, свъразни с Русия.

Накрая се появи Румен Петков, със селфитата от трасето, който внушаваше че нищо не става и планът няма да стане. Той продължава офанзивите, тъй като има задания за осъществяване.

Ще приказвам настрана за ГЕРБ, само че всъщност Борисов нито веднъж не се е намесил с цел да се заинтерсува и да разчисти някакъв проблем. Нещо, което Кирил Петков промени и направи доста.

Кабинетът на Радев/Донев има две задания първата е да забави интерконектора след 1 октомври поради чешмичките по трасето, и второ да реактивира контракта с Газпром. Паниката, която основават към природния газ е тотално изкуствена. Но не желаят да освободят пазара - има задоволително газ и да доставят тези сякаш липсваши една трета от търсенето природен газ от съперници на Газпром, които могат да употребяват новия интерконектор, а желаят непременно да ги запазят за съветски газ.

За това дискредитират и интерконектора и съперниците на Газпром.

Междувременно готвят да назначат без конкурс направилия държавна измяна някогашен началник на Булгараз Николай Павлов /този поради който не вкарахме цялото количество азерски газ/, за началник на БЕХ, с концепцията още веднъж да разчисти управлението на интерконектора и да наложи контракт с Газпром.

Както споделих през днешния ден беше просто подготовка за това което следва. Точно както разконспирирахме и разлюбихме фейка Има Такъв Народ, по този начин и ще разлюбим и фалшив Радев. Агентите на съветско въздействие нямат място на върха на страната.

И да го светна - термина медиатори е прилижим за хора, които са политици или несвързани с газовия бизнес, чието наличие в хранителната верига, която раждат финансовитепотоци, е отвън пазарната логичност. Посредници на Газпром във времето са били и български президенти. Или желае да ни убеди, че тази буйна отбрана на ползите на Газпром е безвъзмездна? Да, има имунитет, само че той не е безконечен.

Заповедта от Москва е да се спре непременно интерконектора - в случай че би трябвало ще оранизират гърмежи, ще тровят, ще убиват, само че интерконектора не би трябвало да бъде приключен.

Междувременно чакайте вести, че ДАНС и прокуратурата са влезнали в компанията АйДжиБи, и за намерили изобличаващи документи /такива няма, несъмнено и няма да ги представят/, само че е значимо да се генерира вест.

Илиян Василев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР