Днес на специална пресконференция представители на Националния младежки комитет на

...
Днес на специална пресконференция представители на Националния младежки комитет на
Коментари Харесай

Младежите на ВМРО: Платформата в помощ на бежанците от Украйна вече е активна

Днес на специфична конференция представители на Националния юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация показаха готовата платформа, която ще бъде в помощ на бежанците от войната в Украйна. Тя е налична, както в България, по този начин и от чужбина, оповестиха от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.

Платформата е налична на следния линк-

Пресконференцията беше открита от Христо Иванов, който показа участниците. Той аргументира основаването на уеб страницата с нуждата от по-голяма организация на процесите в помощ на бежанците от войната в Украйна, в които представители на Вътрешна македонска революционна организация вземат участие интензивно в цялата страна.

Председателят на Националния юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация Михаил Велев, който е и основател на платформата, направи презентация пред медиите.

Платформата е основана за да се канализират напъните на всички искащи да дават помощ било тя под формата на артикули от първа нужда, подсигуряване на работа и заслон, акцентира той пред медиите.

Сайтът е наличен, както за всеки, който предлага работа или място за живеене, по този начин и за всеки, който търси поддръжка и заслон. Целта на платформата е да послужи като медиатор сред тях. Хората ще могат да се свързват непосредствено по сред си. Тя разполага и с автоматизиран превод на британски и украински език, както и с опция за шерване в обществените мрежи. В случай на потребност, доброволци на Вътрешна македонска революционна организация ще дават отговор на посочен телефон.

Като умозаключение ръководителят на младежката организация на Вътрешна македонска революционна организация в София Николай Гергинов подчертава върху припознаването на хрумвания на Вътрешна македонска революционна организация от други политически партии.

Радваме се, че хрумвания на Вътрешна македонска революционна организация се възприемат и от други политически субекти и по тази причина сме подготвени да предоставим тази платформа на държавното управление, с цел да се усъвършенства връзката и координацията, обърна внимание Гергинов.

Доброволци от Вътрешна македонска революционна организация ще работят и като координатори по места за улеснение и усъвършенстване на филантропичните действия. Инициативата е подкрепена от Центъра на бесарабските българи в България, Сдружение „ РОД Интернешънъл “, както и други неправителствени организации.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР