Днес младите надежди срещат Осъм“ в учебна играМладежкият национален отбор

...
Днес младите надежди срещат Осъм“ в учебна играМладежкият национален отбор
Коментари Харесай

Младежкият национален отбор по хандбал избра Ловеч за подготвителния си лагер

Днес младите очаквания срещат „ Осъм “ в образователна игра

Младежкият народен тим на България по хандбал организира едноседмичен лагер-сбор в Ловеч. Младите очаквания се готвят интензивно за европейското състезание, което ще се състои от 1 до 10 юли във Варна. Отборът е воден от две огромни фигури на ловешкия хандбал и на нашия ХК „ Осъм “. Старши-треньор е Виктор Симеонов, а негов асистент – татко му Юлиян Симеонов.

Като част от подготовката младежките национали ще изиграят надзорен мач против представителния тим на „ Осъм “. Спарингът ще се състои през днешния ден (15 юни) от 19 ч. в Спортната зала в Ловеч, а входът е свободен. Любопитно е, че за атракция на публиката Виктор Симеонов ще играе по едно полувреме за двата тима.

Иначе измежду извиканите в младежкия народен тим са двама състезатели на „ Осъм “ – вратарят Теодор Георгиев и Александър Илиев. Европейското състезание по хандбал за младежи до 20 години във втора група ще се организира в морската ни столица по решение на Европейската хандбална федерация (ЕХФ), която още веднъж гласоподава доверие на Българската федерация по хандбал като един от уважаваните уредници на интернационалните прояви. Участие в шампионата, хазаин на който ще бъде Дворецът на културата и спорта, са декларирали 20 страни. Те ще бъдат разграничени в два обособени шампионата, а да се провеждат два идентични шампионата в една и съща страна в една година се случва за първи път.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР