Днес Mitsubishi Motors обяви подробности около средносрочния си бизнес план

...
Днес Mitsubishi Motors обяви подробности около средносрочния си бизнес план
Коментари Харесай

Mitsubishi Motors с 16 нови модела за пет години. 4 ще бъдат електрически

Днес Mitsubishi Motors разгласи детайлности към средносрочния си бизнес проект Challenge 2025, благодарение на който нападна провокациите по бъдещото си развиване и бъдещо потомство артикули.

" Този проект ще сътвори постоянна база за доходи посредством асортимент и централизация в районната тактика на Mitsubishi Motors, и продължение на дейностите за възстановяване на приходите в цялата компания ", анонсират от компанията.

Основен фактор в Challenge 2025 е електрификацията на портфолиото на марката, като по това отношение от компанията показват твърдото си решение да ускорят процесите, да засилят наличието си на територията на АСЕАН / Океания, да усилят вложенията си с към 30% през идващите шест години и други.

От Mitsubishi Motors анонсират също по този начин, че през идващите 5 години ще бъдат стартирани 16 нови нейни пазарни оферти, включително, 9 електрифицирани и 4 напълно електрически. За реализирането на тази си самодейност, компанията ще влага към 1.5 млрд щатски $ до 2030 година, с цел да си подсигурява доставката на 15 GWh батерийни детайли.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР