Днес ми пратиха клип на БНТ, в който се .

...
Днес ми пратиха клип на БНТ, в който се .
Коментари Харесай

Дахер Ламот обясни защо повечето сирийци подкрепят Башар Асад

" Днес ми пратиха клип на Българска национална телевизия, в който се. Наблягат на " митингите ", които както виждате, не могат да изпълнят един площад в Идлеб.
Всъщност в самия клип вие ще видите и за какво по-голямата част от нас, сирийците, поддържат Асад. Ако потърсите още и в случай че от националните малките екрани бяха почтени, и имаха смелостта да покажат големите демонстрации в поддръжка на Асад в най-големите градове на Сирия - Хомс, Алепо, Латакия, Тартус, Дамаск, Хама и така нататък и разгледате, единствено разгледате лицата и облеклата на хората, а след това видите лицата в бунтовническите региони, ще усетите разликата и повода интелигентните, елементарните хора да застанат зад Асад, а не зад пасмина от джихадисти и платени наемници, грабители и обществени боклуцив обществената мрежа Facebook.
 Дахер Ламот: Що за хора биха поставили бомби в девическо учебно заведение? Дахер Ламот: Що за хора биха поставили бомби в девическо учебно заведение?
" Що за хора биха поставили бомби в девическо учебно заведение и да убият над 85 души, множеството от които дребни девойки? При това единствено тъй като са ха...
" Забелязвате ли по какъв начин са облечени дамите в държавните региони, интелигентните лица, лица от всички цветове, етноси и религии. А в този момент, уважаеми Българска национална телевизия, БТВ и НТВ, и прочие, вижте фрагментите, които показвате от Идлеб. Колко дами се виждат? Я отговорете? Няколко, колкото пръстите на едната ръка, евентуално получили позволение от имама с цел да се снимат пред западните медии. Нито една незабрадена. Всико в никаби и строги хиджаби. Вижте им лицата. Просто ги скърбя. Простотията ги е докарала до такава степен, да изгонят всички християни, алауити, кюрди, друзи, образовани сунити, да им лишават имуществата и полезностите, а по-късно да се оправдават с Асад.
Там няма християни, нали? Няма незабрадени дами, стилно облечени хора, няма просвета, няма нищо, с изключение на шериат. Ако има, покажете го. Ама няма. Това, което показвате във вашите клипове единствено го удостоверява и аз ще помоля всички фенове да забелeжат тези дребни, само че извънредно значими за нас елементи.
И да, Асад може да е деспот. Точно подобен ни би трябвало сега. Милионите по улиците на Сирия тъкмо това ви споделят. Вижте какво представлявате вие, вижте какво направихте в Идлиб, където се веят турски флагове, флагове на Ал-Кайда и ИДИЛ, натрапен е шериат, въоръжавахте уроди от целия свят и ги наричахте " сирийска съпротива ", вижте, че не могат да изпълнят един площад в най-големия им бастион, вижте брадите им и лицата им, вижте никабите им, парцалите им, злобата им, неумението да се забавляват и омразата им, като че ли ние ме им отговорни за бедността и простотията. И в най-богата страна да идат, отново ще са такива. Вижте шериата им, вижте гнусотията и радикалността.
Като желаете да откраднете и управлявате ресурсите на Сирия, най-малко имайте благоразумието да покажете, че ще осигурите нещо по-добро от Асад, ще запазите цветовете на Сирия, етническите и религиозни благосъстояния. А не да финансирате уроди, с които да желаете а ни поставите на колене, щото сирийците не падат на колене. С изключение на ислямистите, нарушителите и на боклуците, които се продават и дават нахално по бг, евро и юес малките екрани, щото нямат умения да си изкарат почтено прехраната. А малките екрани са пропаднал бардак, с поръчители.
 Дахер Ламот: Англия, която въоръжи хиляди джихадисти, упреква Асма Асад в тероризъм Дахер Ламот: Англия, която въоръжи хиляди джихадисти, упреква Асма Асад в тероризъм
" Според Англия Асма Асад, първата дама на Сирия, е терорист и желаят да й лишават английското гражданство. The hypocrite UK gov...
Затова ще видите красиви дами, деца и мъже от едната страна, и забрадки, бради и ислямистки, коренен разказ от другата.
Мнозинството от сирийците са създали цивилизационен своя избор от дълго време. Наречете ме каквото поискате. 80% от сирийците са с мен и аз го знам и виждам. Наречете ни асадисти, путинисти, каквото желаете. Но сами ще съжалявате, в случай че ни погубите и оставите оназ сган да поеме надзор и като рак да се популяризира в Европа. Тогава ще ни разберете и ще съжалявате.
И тук няма нищо общо с Асад. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР