Днес Kia разпространи първите изображения на изцяло новото си пазарно

...
Днес Kia разпространи първите изображения на изцяло новото си пазарно
Коментари Харесай

Това е новата Kia K3

Днес Kia популяризира първите изображения на напълно новото си пазарно предложение K3, което марката ще стартира първо на мексиканския пазар, а в следствие и на други определени.

За модела K3, който ще се създава в Нуево Леон, Мексико, от Kia разясняват, че е създаден с концепцията да надвиши потребителските упования както във връзка с софтуерната база, по този начин и на дизайна.

" С напълно новото К3 ние предлагаме дизайн решения и изисканост, които са невиждани в този клас ", разяснява Шон Юн, президент и изпълнителен шеф на Kia Северна Америка. " K3 също по този начин е доказателство за нашата отдаденост по предлагането на решения за подвижност, които са съвършено основани, с цел да посрещнат потребностите на всеки пазар и е самопризнание за големия капацитет за растеж на мексиканския пазар ".

Футуристичният и самоуверен дизайн на екстериора на Kia K3 е смесен с необятен интериор, като лидерът и пасажерът начело могат да разчитат на 4.2-инчов цифров инструментален панел и 10.25-инчов екран на инфо-развлекателната и навигационна система.

Бъдещите притежатели на K3 ще могат да избират сред 1.6 (123 конски сили) и нов двулитров (152 конски сили) мотор, който се предлага при равнището на съоръжение GT-Line.

В стандарната екипировка на новия модел, който е с съществени габарити дължина 4545 мм, широчина 1765 мм и височина 1475 мм, са включени 6 защитни въздушни възглавници, спирачна антиблокираща система, електронна стабилизираща стратегия и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР