Днес испанският автомобилен производител SEAT обяви, че изцяло новия SUV модел на

...
Днес испанският автомобилен
производител SEAT обяви, че изцяло новия SUV
модел на
Коментари Харесай

Новият SUV модел на SEAT ще се казва Tarraco

Днес испанският автомобилен производител SEAT разгласи, че напълно новия SUV модел на марката, ще се споделя Tarraco. Обозначението на новата кола на компанията беше определено след гласуване от страна на 146 124 индивида от 134 страни, като 51 903 от тях (35.52%) са дали гласа си точно за Tarraco. На второ място се е класирало името Avila (41 993 гласа, 28.74%), а на трето е било Aranda с 39 321 гласа (26.91%).

Успоредно с анонсирането на името на новото си пазарно предложение, от SEAT обявиха, че новият SUV модел ще бъде лансиран на пазара към края на тази година. Той се причислява към пазарна инициатива на марката, в която вече фигурират имената на Ateca и Arona, и която стартира през 2016 година. Моделното портфолио на SEAT беше подсилено през изминалата година и с въвеждането на пазара на обновената верися на Leon и петото потомство на Ibiza

От SEAT оповестиха, че самодейността им по избора на име на новата си кола- , е надминала очакванията на компанията и изразяват благодарност към всички взели участие в нея.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР