Днес FIAT разпространи информация за новата специална версия на най-продаваното си пазарно

...
Днес FIAT разпространи информация за
новата специална версия на
най-продаваното си пазарно
Коментари Харесай

FIAT показа специалната версия Panda Waze

Днес FIAT популяризира информация за новата специфична версия на най-продаваното си пазарно предложение- Panda, главен акцент при която попада върху тематичното Waze осъществяване на компактния модел.

От Fiat разясняват, че Panda Waze е първата кола в сегмента си, при която известната навигационна система Waze е интегрирана с приложението Panda Uconnect, което им дава възможност да работят дружно, като превключването им става единствено с едно натискане на екрана на мобилния телефон.

Приложението за мобилни телефони Waze предлага освен навигационна услуга, но и вести за пътната конюнктура в реално време въз основата на информация от останалите консуматори на приложението, данни за цените на горивата и други.



Fiat Panda Waze е създадена въз основата на нивото на осъществяване Cross на емблематичния за италианската марка модел, идва със специфични обозначителни емблеми, 15-цолови джанти, Bluetooth радио, специална стойка за мобилен телефон, електронна стабилизираща стратегия, система за наблюдаване на налягането на въздуха в гумите и други, а задвижването е поверено на 1.2 литров бензинов двигател с оптималната мощ от 69 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР