Днес е последният ден от Световното първенство по футбол 2018,

...
Днес е последният ден от Световното първенство по футбол 2018,
Коментари Харесай

Световно първенство по футбол НА ЖИВО: Швеция - Швейцария

Днес е последният ден от Световното състезание по футбол 2018, в който ще се играят мачове от 1/8-финалната фаза. От 17:00 часа на стадиона в Санкт Петербург сили ще премерят Швеция и Швейцария.
След като към този момент станаха ясни три от 1/4-финалните двойки на Световно в Русия, през днешния ден ще разберем и кои са последните два тима, които ще мерят сили измежду най-хубавите 8. Безспорно една от най-изненадващите двойки е тази на Швеция и Швейцария.
Скандинавският отбор съумя да излезе от своята група, където беше в компанията на Германия, Мексико и Южна Корея. " Синьо-жълтите " съумяха освен да излезнат от своята група, само че даже да завършат преди всичко и да имат привидно по-лесен противник към 1/4-финалите. Единствените проблеми за отбора са свързани със Себастиан Ларсон, който получи разтежение в последния мач от груповата фаза и евентуално няма да може да вземе присъединяване през днешния ден.
" Кръстоносците " също до някъде изненадващо излезнаха от групата си. Те реализираха победа против Коста Рика и приключиха наедно с Бразилия и Сърбия.
Битката сред Швеция и Швейцария може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР