Обвиняемият в контрабанда бивш главен секретар на МВР Живко Коцев

...
Обвиняемият в контрабанда бивш главен секретар на МВР Живко Коцев
Коментари Харесай

Живко Коцев и Николина Ангелкова ходили на романтична ваканция в Париж

Обвиняемият в контрабанда някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и някогашната министърка на туризма Николина Ангелкова са били в извънредно близки връзки и даже са ходили на сантиментална екскурзия в Париж. Това излиза наяве от фотоси, с които журналистката Соня Колтуклиева се снабди.

На една от фотосите двамата театралничат прегърнати в първокласен мол.

Припомняме, че ПИК първи разгласява фотоси, на които се виждат Живко Коцев, Стефан Димитров и Николина Ангелкова на летище “София ” и по-късно в лека кола, където огреният от удовлетворена усмивка основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев демонстрира безценен часовник Hublot, оценен от проверяващите по мега делото “Паскал ” на 50 000 лв..

На 7 април, преди публикуването им в ПИК, попитах със смс някогашната министърка на туризма и национална представителка от ГЕРБ дали тя е на фотосите. Николина Ангелкова отговори, че познава Живко Коцев от близо година, по служебна линия и ще сътрудничи на проверяващите органи за изясняване на истината. По-късно, при разпит в Националната следствена работа, тя беше декларирала, че не се разпознава на фотосите. Затова наблюдаващият прокурор от СГП назначи лицево-идентификационна експертиза.

На новите фотоси няма подозрение, че дамата до Живко Коцев е точно Ангелкова.

Въпреки това Соня Колтуклиева потърси някогашната министърка на туризма със следния смс: “Добър вечер, г-жо Ангелкова. Как сте?

Дали се разпознавате на тези фотоси с Живко Коцев?

Надявам се да ми отговорите с “да ” или “не ”!

Били ли сте в Париж с някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи?

Поздрави.

Соня Колтуклиева ”.

До публицистичното привършване на материала Ангелкова по този начин и не отговори на запитването. Към днешна дата бившата партийна деятелка и сегашна служителка на олигарха Валентин Златев.

На 17 април Комисията за попречване на корупцията повдигна обвиняване на Живко Коцев за присъединяване в ОПГ (организирана незаконна група) дружно с Никола Николов-Паскал, който е в неопределеност, с предприемачите Марин и Стефан Димитрови и някогашната изпълнителна директорка на Агенция “Митници ” - тримата са в ареста с доказана мярка “задържане под стража ” от Софийски градски съд и САС. Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи остана на независимост против 20 000 лв. парична гаранция. Лидерът на ДСБ ген.Атанас Атанасов беше заставен да признае, откакто го гоних с въпроси по “жълтите павета ” и коридорите на Народното събрание, че той е предложил за професионален началник на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

Соня Колтуклиева
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР