Днес е Денят Х за САЩ - решаващите парламентарни избори.

...
Днес е Денят Х за САЩ - решаващите парламентарни избори.
Коментари Харесай

Денят Х за САЩ. Завръща ли се Тръмп?

Днес е Денят Х за Съединени американски щати - решаващите парламентарни избори. Очаква се огромното завръщане на Републиканската партия, която съгласно прогнозите ще си върне контрола върху Камарата на представителите.

Възможно е републиканците да вземат и цялостен надзор върху Конгреса, в случай че изборите за сенатори се развият в тяхна изгода в няколко основни щата.
-->
Президентът Джо Байдън и някогашните президенти Доналд Тръмп, Барак Обама и Бил Клинтън до последно обикаляха страната, с цел да пропагандират за двете огромни партии.

Ако Конгресът бъде овладян от републиканците, за Байдън ще бъде доста по-трудно да осъществя политиката си.

Някои предвиждат смяна в позицията на Съединените щати за поддръжката на Украйна.

Решаващи се явяват и борбите за щатски губернатори. От тях зависи по какъв начин ще се организират президентските избори след две години, на които Тръмп се надява да се върне в Белия дом.

" Днес е повратен миг. Един от тези мигове, които настъпват един път на три или четири генерации. Усещаме в костите си, че нашата народна власт е изложена на риск. Знаем, че в този момент е момента да я защитим и да я запазим ", сподели президентът Джо Байдън

“Даже откачения " Ню Йорк Таймс " написа публикация, че латиноамериканците към този момент гласоподават за Републиканската партия. Че доста хора споделят, че те са привлечени от партията на Тръмп. Аз споделям - дано я назоваваме Републиканска партия. Но знам, че ме харесвате. Знам го ", съобщи Доналд Тръмп.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР