Днес Aston Martin разпространи първата официална информация и снимки на новото поколение

...
Днес Aston Martin разпространи първата
официална информация и снимки на новото
поколение
Коментари Харесай

Новият Aston Martin Vantage

Днес Aston Martin популяризира първата официална информация и фотоси на новото поколение на хитовия си модел Vantage, първите доставки на който ще бъдат осъществени през втората четвърт на следващата година.

Новият Aston Martin Vantage идва с напълно нов дизайн на екстериора и интериора, оптимизирана аеродинамика и четирилитров, V-образен, осемцилиндров twin-turbo мотор с оптималната мощ от 510 конски сили и оптимален въртящ момент от 685 Нм.

В композиция с осемстепенна роботизирана предавателна кутия, тежащият 1530 кг автомобил е в състояние да се форсира от 0 до 96 км/ч за 3.5 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 315 км/ч.

Новият Aston Martin Vantage идва с адаптивно окачване, първи в историята на марката електронен заден диференциал (E-Diff), безключов достъп до интериора и стартиране на мотора с бутон, паркинг асистент, осем-инчов информационен дисплей с Aston Martin Audio System, богат набор възможности за персонализация на интериора и други.

Новият Vantage към този момент се намира в продажба и е оценен на 120 900 лири във Англия, 154 000 евро в Германия и на 149 995 $ за Съединени американски щати.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР