Днес, 29 март, бе прерязана лентата на напълно обновения хипермаркет

...
Днес, 29 март, бе прерязана лентата на напълно обновения хипермаркет
Коментари Харесай

Напълно обновеният „Практикер“ – Люлин отвори врати

Днес, 29 март, бе прерязана лентата на изцяло актуализирания хипермаркет за дома и градината „ Практикер “ в столичния квартал Люлин. След по-малко от 5 месеца ремонт обновеният „ Практикер “ – Люлин още веднъж отваря порти за своите клиенти в напълно реконструирана и осъвременена постройка, разширена с повече от 3500 кв. м.

С близо 1000 кв. м е увеличена комерсиалната зала, като е обезпечена повече светлина и нова по-функционална класификация и организация на продуктите, тъй че потребителите елементарно да прегледат и да открият това, което им е належащо. Резултатът е хубав и комфортен магазин, с съвременна атмосфера и фокус върху приятното извършване на покупки.



„ Практикер “ – Люлин отваря със доста по-голям подбор - над 50 хиляди продукта на водещи международни и български производители. Разширен е бранш „ Строителство “, където е построена обособена каса с комфортен достъп за коли. Целта е да не се постанова на клиентите да минават с тежки и едрогабаритни строителни материали през целия магазин, а елементарно да ги натоварят непосредствено в автомобила си.



Допълнителна повърхност е отделена за показване на разнородни серии и съчетания от гранитогрес, теракот, фаянсови плочки, санитария и мебели за баня. Това, в композиция с услугата „ 3D планиране на бани “, трансформира „ Практикер “ в уместно място за избиране на цялостни решения за банята. Повече пространство е отделено за бранш „ Мебели “, където потребителите могат да избират от разширена гама мебели и модулни кухни, с акцент върху функционалността и на налични цени. В допълнение се предлага богато многообразие от кухненски умивалници, смесители, домашни използва и аксесоари за обзавеждането.



По-голям избор от градинска техника и принадлежности, външни и стайни растения, култивиран мебели и украса ще открият потребителите и в актуализирания бранш „ Градина “. Само за клиентите на „ Практикер “ – Люлин са планувани изключителни промоционални предложения за интервала на откриването.

Общата повърхност на актуализирания хипермаркет „ Практикер “ към този момент е съвсем 12 000 кв. м. Той е на познатия си комфортен адрес в огромен търговски парк, включващ хипермаркет „ Хит “ и други търговски обекти от разнообразни браншове. Намира се наоколо до метростанция „ Сливница “, а разполага и с огромен безвъзмезден паркинг. За положителното обслужване и консултация на клиентите в „ Практикер “ – Люлин към този момент ще се грижат близо 100 подготвени продавач-консултанта. Реализацията на плана е дело на строителна компания „ Монтаж Строителни Конструкции “ АД.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР