Днес, 25.05.2024г., на 64 годишна възраст почина известният варненски фотограф

...
Днес, 25.05.2024г., на 64 годишна възраст почина известният варненски фотограф
Коментари Харесай

Тъжна вест покруси България: Едва на 64-г. внезапно почина легендарният фотограф Ангел Ненов

Днес, 25.05.2024г., на 64 годишна възраст умря известният варненски фотограф Ангел Ненов. Автор на над 25 кино лентата, на близо 30 фотоизложби и също толкоз награди, в това число и доста интернационалните.
Ангел измина житейския си път по този начин, както искаше. Изживя не доста дълъг, само че богат и цветен живот, пълностоен и сполучлив.
Имаше най-голямото благосъстояние на света – семейство с 2 дъщери и 4 внучки, прелестни другари, работа, която безпределно обичаше, написа moreto.net.
Успешен беше животът му, тъй като (по Емерсън) – живя с хубостта и положителното, които носеше, откриваше и твореше. Защото забавляваше себе си и другите и се смееше постоянно и по доста. Защото завоюва уважението на интелигентни хора, тъй като децата го обожаваха и търсеха за занимания. Ангел оставя света малко по-добър. И знаеше, че има хора,които дишат по-леко, тъй като него го е имало! А това е триумф!!!
Голямата му обич беше фотографията. Раздаваше от гения си обилно, обучаваше другите и оказа помощ на доста хора да заобичат това прелестно изкуство и да го трансфорат в свое занимание или специалност.
Ръководи своя кино-фотоклуб „ Варна “ близо 35 години.
Богата беше активността на този неповторим за страната ни клуб – изложения, благотворителни действия, планове с други варненски създатели, пленери, участия и награди от състезания.
Вярвам, че всички, които го познаваха, ще го запазят в паметта си с всичко прелестно, с което е докоснал сърцата им и ще го запомнят като занимателен, магнетичен и градивен!
Да лети волно душата му из небесните селения!
Поклонението ще се извърши на 26.05.2024 г.от 12 ч. в ритуалния дом на Варненския крематориум.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР