Днес, 22.12.2020 година, в присъствието на нотариус, бяха изтеглени късметлиите

...
Днес, 22.12.2020 година, в присъствието на нотариус, бяха изтеглени късметлиите
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО изтегли печелившите участници от играта „Плати онлайн и спечели 2“

Днес, 22.12.2020 година, в наличието на нотариус, бяха изтеглени късметлиите в играта на ЕНЕРГО-ПРО Продажби „ Плати онлайн и завоюва 2 ". Това беше второто издание на играта, като интервалът на осъществяване беше от 21 октомври до 21 декември 2020 година в това число. За да се включат в томболата, клиентите трябваше да попълнят своите данни на началната страница на уеб страниците на ЕНЕРГО-ПРО или ЕНЕРГО-ПРО Продажби, като заявяват, че са заплатили своята сметка за електрическа енергия през онлайн канала на компанията на адрес: https://vp.energo-pro.bg/. За времето на осъществяване на играта са регистрирани малко над 2600 регистрации за присъединяване. Петнайсетте изтеглени през днешния ден клиента ще получат съвременна и функционална фитнес гривна.

Онлайн каналът за заплащане на ежемесечни сметки за консумация на електрическа енергия за клиенти на ЕНЕРГО-ПРО Продажби сполучливо предлага улеснение за потребителите към този момент 8 месеца. От неговото пускане до през днешния ден компанията записва средномесечно към 8000 заплащания, като единствено за двата месеца, в които е дейна играта, онлайн заплащанията надвишават 24 000. Данните са показателни, че новата функционалност, създадена за облекчение на клиентите, набира все по-голяма известност. За нейното достъпване е задоволително съществуването на електронно устройство с интернет съгласуваност, като заплащането става бързо и комфортно без да се постанова да се посещава физически офис на компанията или на нейните сътрудници.

Имената на изтеглените участници ще бъдат оповестени в уеб страницата на компанията на адрес:. ЕНЕРГО-ПРО Продажби ще се свърже персонално с всеки печеливш, с цел да бъде авансово уречен подобаващ ден и час за посещаване в най-удобния за него център за обслужване на клиенти, откъдето да си получи премията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР