Днес, 04 януари 2021 година ще се проведе първото заседание

...
Днес, 04 януари 2021 година ще се проведе първото заседание
Коментари Харесай

Карадайъ поздрави всички депесари по повод рождения ден на партията

Днес, 04 януари 2021 година ще се организира първото съвещание на новоизбрания Централен съвет на Движение за права и свободи. ЦС ще заседава онлайн и ще избере състава на оперативния орган ЦОБ, оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи.

Заседанието ще стартира от 17.00ч и ще бъде закрито за медии. Онлайн съвещанието ще бъде извършено в духа на 31-та годишнина от основаването на Движението за права и свободи. По мотив рождения ден на партията ръководителят Мустафа Карадайъ поздрави структурите на партията на персоналната си страница във Facebook:

" Скъпи депесари,

Скъпи другари!

Днес Движение за права и свободи навършва 31 години. За мен е чест и привилегия да ви поздравя с годишнината и да ви пожелая постоянно да сме дружно в общата ни задача да пазим мира и демокрацията, да подсигуряваме правата и свободите на всички български жители, да бъдем равноправни в Европа и света. Нашето самочувствие не се основава единствено на годините и на триумфите ни във времето. Ние черпим самочувствието си най-много от това, че още в тоталитарната ера осъзнахме, че дружно можем да се надигнем против държавната машина в името на своите имена и на свободата да изповядваме религията си. Не се уплашихме от оръжията, тъй като правата и свободите на човек и неговото достолепие са по-силни от всичко. Първи осъзнахме силата на заедността, силата на справедливите претенции и по този начин към този момент повече от 30 години вървим със знамето на Движение за права и свободи.

Днешната годишнина е и мотив да се преклоним пред паметта на всички тези, които проправиха пътя на демокрацията, пред паметта на всички, които участваха в основаването на Движение за права и свободи. С признателност се обръщаме към основателя на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и всички първи участници в полагането на основите, пожелаваме им доста здраве и нови триумфи по Пътя.

Днес, когато сме изправени пред най-голямото предизвикателство пред човечеството за последните години, ние още веднъж призоваваме за обединяване на всички старания, тъй като единствено по този начин можем да се оправим в битката против Ковид-19.

Скъпи депесари,

Скъпи другари,

На вас и на вашите близки от сърце искам здраве и шанс, благоденствие и разцвет! Да не забравяме, че най-ярко светят тези звезди, които осветяват пътя на другите. Да бъдем мощни в заедността и в никакъв случай да не губим вярата, че дружно можем да се оправим с всички компликации и тествания! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР