БСП не иска Калоян Методиев в парламентарната си група и

...
БСП не иска Калоян Методиев в парламентарната си група и
Коментари Харесай

БСП гласува срещу Калоян Методиев, призова го да напусне парламента

БСП не желае Калоян Методиев в парламентарната си група и го прикани да не поставя клетва като народен представител в 50-ото Народно събрание. Това е дал своя вот Националният съвет на партията единомислещо и със 107 гласа " за ".
Прочетете още
Бившият водач на младежкото Съюз на демократичните сили влезе в Народното събрание, откакто Корнелия Нинова му отстъпи мястото си в столичния 25-и МИР и избра да е народен представител от Благоевград, написа 24 часа. Бившата към този момент лидерка направи това макар, че имаше решение на Изпълнителното бюро за противоположното - тя да влезе от София.

Методиев беше началник на кабинета на Нинова като министър на стопанската система в държавното управление на Кирил Петков. Включването му на втора позиция в листите за парламент на място, непокътнато за гражданска квота, беше изненада даже за множеството от членовете на Изпълнителното бюро.

Националният съвет на партията реши, че отпред на алената група в този парламент ще е Борислав Гуцанов. Така бе ревизирано решението на Нинова, взето от съдружен съвет, ръководител на ПГ да е Георги Свиленски. По-рано през днешния ден самият той видя скрит план против лидерката на " Позитано ".

Заради това решение на Нинова пленумът е дал своя вот да се актуализира състава на представителите на Българска социалистическа партия в Коалиционния съвет на " Българска социалистическа партия за България ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР