Длъжни сме с 49-ото НС да бъдем част от онова

...
Длъжни сме с 49-ото НС да бъдем част от онова
Коментари Харесай

От ДПС сензационно: Партията плати висока цена за демокрацията и свободата в България

Длъжни сме с 49-ото Народно събрание да бъдем част от това болшинство, което ще взема решение проблемите на хората. От това болшинство, което ще излъчи постоянния кабинет, който ще взема решение проблемите на хората. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на предизборна среща в Ловеч. В нея участваха още евродепутатът Искра Михайлова, зам.-председателят на Движението Станислав Анастасов, лидер на листата в региона и общественият специалист на партията доктор Хасан Адемов.
По думите му партията е „ платила доста висока цена за демокрацията и свободата в България “, поради което има дълг да ги пази.
„ До изборите – в разговор с жителите, с ясната отговорност ще решим какво вършим и накъде вървим. На 2 април ще излезем с поета отговорност за своята лична орис, с поета отговорност за ориста на България “, акцентира Карадайъ.
Лидерът на Движение за права и свободи благодари на „ всички български жители, които без оглед на партийна, етническа и религиозна принадлежност отвориха сърцата си за бедстващите съседи и направиха дарения “.
„ Хората чакат от нас решения на съответните им проблеми – инфлацията, приходите, работните места. Длъжни сме да отговорим на упованията им “, заключи Анастасов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР