Джулия Робъртс беше отличена за нейната повече от три десетилетия

...
Джулия Робъртс беше отличена за нейната повече от три десетилетия
Коментари Харесай

Джулия Робъртс със специална награда на Гала на музея на Академията

Джулия Робъртс беше отличена за нейната повече от три десетилетия кариера на огромен екран на цялостната със звезди Гала на в Лос Анджелис. 54-годишната Робъртс получи  в Музея на киноакадемията, която отбелязва световното ѝ културно влияние на работата на актрисата.

" Джулия е въплъщавала емблематични герои и запаметяващи се функции “, сподели, шеф и президент на музея на Академията.„ Развълнувани сме да почетем нейните продължаващи високи достижения в промишлеността и приноса й към изкуството. “ добави Стюарт
 Хотелиерите ще получат нови 8,4 млн. за бежанците от Украйна 17 окт 2022 | Нови 8,4 млн. лева за бежанците от Украйна отпуска Министерският съвет. Те са предопределени за хотелиерите,...
Филмовите корифеи Мики Лий, Стив Маккуин и Тилда Суинтън също бяха отличени от музея.

61-годишната южнокорейска кино продуцентка, получи премията за нейното управление и поддръжка за музея.   получи премията, присъдена на създатели, които „ контекстуализират и пресъздават запаметяващи се разкази “ с филмите си. 61-годишната беше удостоена с премията за работата си в развиването на изкуството на киното.

Второто годишно  супер публично събитие  включваше осъществяване на именитата певица на Даяна Рос и беше посетено от звезди като Ейдриън Броуди, Глен Клоуз, Оливия Уайлд и Хейли Бийбър, които позираха за фотоси на аления килим.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР