Джулиана Гани съди мъжа си – Станимир Ташев, защото 8

...
Джулиана Гани съди мъжа си – Станимир Ташев, защото 8
Коментари Харесай

Гани съди бившия си за развод

Джулиана Гани съди мъжа си – Станимир Ташев, тъй като 8 месеца не подписва бракоразводното дело и отхвърля да върне свободата на миската.

Джулка, която сега дели дом с фитнес инструктора Илиян Найденов, не може да мине още веднъж под венчило макар годежа, защото по документи се води омъжена за някогашния си мъж.

Гани давала благо и драго единствено и единствено да се разведе със Станимир, разкриват близки до плеймейтката. Те споделят още, че Джулиана даже не предявявала искания върху общата им кола, която тя изплащала, единствено желала Ташев да подпише документите и да се завърши въпросът с развода.

Днес е делото в Пловдив, само че по всяка възможност Станимир още веднъж няма да се появи, което в допълнение усложнява процедурата.

Още до момента в който Джулиана беше в къщата на „ ВИП Брадър “, актуалната й половинка – Илиян, се похвали, че със Станимир са се чули и той щял да подпише документите още до момента в който Гани е във формата.

„ Телеграф “ се свърза с юриста на Станимир, който съобщи: „ Клиентът ми е в чужбина и не мога да дам повече никакви детайлности “, след което тръшнал телефона.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР