Джулиана Гани редовно служи като модно вдъхновение за последователите си.

...
Джулиана Гани редовно служи като модно вдъхновение за последователите си.
Коментари Харесай

Джулиана Гани съчета ботуши с бански

Джулиана Гани постоянно служи като фешън ентусиазъм за почитателите си. Често съумява, само че даже и най-хубавите от време на време позволяват неточности, написа woman.bg.

Този път Джулката показа фотография, на която за следващ път демонстрира страхотното си тяло. Това не е изненадващо. Разбира се, русокоската е заложила на секси изрязан бански. Това единствено по себе си не е никакъв гаф от нейна страна, само че комбинацията, която е направила е много странна.

Очевидно поради типичното за пролетта изменчиво време, Гани е решила да съчетае банския си с ботуши. Красавицата е заложила на блестящ модел с токче и е написала към фрагмента, че макар дъждовното време е подготвена за плаж.

Заради пък цвета на банския, който припомня на аксесоар, с който никой от нас се разделя през последната година, почитатели на моделката взеха решение, че тя е употребила защитни маски, с цел да направи банския си. " Ех... Вече маските и за бански се употребяват ", " За миг помислих че си поставила три маски ", пишат нейни фенове към фрагмента.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР