Джулиана Гани и любимият ѝ Илиян Найденов се радват на

...
Джулиана Гани и любимият ѝ Илиян Найденов се радват на
Коментари Харесай

Джулиана Гани захвърли всички дрехи

Джулиана Гани и обичаният ѝ Илиян Найденов се радват на гореща отмора в Доминикана. Както може да се чака от дуото инфлуенсъри, фрагментите от екзотичната страна не стопират да летят в обществените мрежи. Гани, несъмнено, пуска провокативни снимки по бански от плажа, само че една фотография провокира дискусия в мрежата. С един от последните си фрагменти Джулиана в действителност нажежи ситуацията.

Снимката, провокирала в действителност голям интерес от страна на феновете ѝ в платформата, бе тази, показваща някогашната участничка в предаването " VIP Brother " в банята, освен това както се и чака поради мястото - без облекла, написа life.dir.bg.

Малко преди да отлети назад за България, тя съблазни мъжката част на почитателите, разкривайки за следващ път плътта си на снимка, снимана във вана. На нея тя паднала на колене, стояща чисто гола с тил към камерата. Косата ѝ е прибрана в бяла хавлиена забрадка, а главата ѝ е обърната на една страна.

" Прекрасна седмица на всички! Пожелавам ви доста триумф, доста усмивки и доста обич! ", гласи почтеното благопожелание към смелата снимка.

И въпреки доста хора да харесаха фрагмента, имаше и такива, които порицаха Гани за проявената смелост, изтъквайки, че все пак тя е майка. Естествено, нейните бранители незабавно оспориха осъждащите я мнения.

" Снимката не е вулгарна. Какъв е казусът? Женското тяло е красиво, когато е показано по гальовен метод, то е изкуство ", написа една от последователките ѝ.

" Когато нещо е красиво и секси, би трябвало да се демонстрира, а не да се крие. Това са злобни мнения от злоба ", написа втора.

" Аз съм майка на три деца! По вашите разсъждения съм в пенсия, по този начин ли? ", поддържа я трета.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР