Джовани Бекали хвърли повече яснота около своите ангажименти спрямо столичния

...
Джовани Бекали хвърли повече яснота около своите ангажименти спрямо столичния
Коментари Харесай

Джовани Бекали: Тези преди Божков са оставили голяма рана в Левски, правени са много лоши трансфери

Джовани Бекали хвърли повече изясненост към своите задължения по отношение на столичния гранд Левски. Футболният управител и Васил Божков са близки другари, а от няколко дни клубът има нов основен скаут, който е предложен точно от Бекали - Богдан Патрашку.

" Божков е мой другар от доста години. Васил ми беше другар още когато притежаваше ЦСКА. Ако си спомняте аз му докарах Зику, Флорентин Петре и сина на Пицурка. По-късно помагах още веднъж на ЦСКА, когато Васил го продаде на Митко и Иво. Той беше отвън футбола много време, само че в този момент когато взе Левски ми се обади и ми сподели: " Джовани, аз вземам Левски дружно с още други хора. Ти си наясно с нещата ".
 Снимка 412375
Източник:

Вероятно сте наясно, че аз от 30 години работя като управител, само че в този момент ще би трябвало да работя против тях. Трябва да съм против сътрудниците. Много мениджъри желаят да вземат доста от Левски. Искат огромни заплати за играчите си. Ще се боря да им се заплаща най-малко половината от това, което желаят. 40%, тъй като знаете, че тези, които са били преди Васил в Левски са оставили огромна рана там. Искам да оказа помощ на моя другар да направи тим, който да се бори за първенец.
 Снимка 231142
Източник:

В Левски са правени доста неприятни прехвърляния с огромни заплати. Това е казусът. Не можеш да имаш играчи, които печелят по 20-30 000 на месец, а вкарват по 4-5 гола на година. От друга страна, имаш Костов, който не е Марадона, само че към този момент има 20 гола, а печели по 3 500 евро. Разликата е доста огромна. Чужденецът би трябвало да прави разликата. Те би трябвало да са най-важните играчи в тима и да бележат по 15-16 гола на сезон. В Левски не беше по този начин.
 Джовани Бекали: Няма да разреша на играчите на Левски да крадат Васил Божков
Джовани Бекали: Няма да разреша на играчите на Левски да крадат Васил Божков

" Ще оказа помощ на клуба "

Ще приказваме с треньора, с цел да знаем какво желае той. Ще опитаме да притеглим млади футболисти от Румъния, Хърватия и Сърбия. Играчи, който са под 21 години, дори под 19 години, само че да са с качества. Това би трябвало да са съществени играчи, от които в бъдеще да се печелят милиони. Ще дойда да виждам значимите мачове на Левски, когато Васил Божков ме предложения. Вече му пратих един началник на скаутите, който е Патрашку. Той игра преди години в Ловеч. Той е работил три години при мен и познава играчите от 14 до 20 години. Обучава се и за треньор. Вече е добил един лиценз, а скоро ще вземе и още един. Нашата компания ще се стреми да дава най-хубавите препоръки на Васил.
 Павел Колев: Доволен съм от резултата, Бекали ще оказва помощ на Левски Обновена
Павел Колев: Доволен съм от резултата, Бекали ще оказва помощ на Левски

" За нас е значимо, че спечелихме трите точки "

Гледах мача на Левски преди успеха над Черно море. Загубиха две точки от Ботев (Пд), а в случай че не го бяха създали щяха да са в битката за първото и второто място. Сега тимът не може да слезе по-надолу от третото място. Сега първо клубът би трябвало да се раздели с някои хора, които вземат доста пари, а не дават задоволително. После би трябвало да се вземат играчи, които вършат доста, а получават по-малко и имат бъдеще.
 Снимка 401763
Източник:

Много ми е жалост, че Костов е на 28 години. Ако беше на 22 - 23 години доста тимове щяха да го желаят. Може да приказваме с сътрудника му, с цел да се намерения дали да не бъде продаден в Турция, тъй като в този момент могат да му се вземат повече пари. Той за първи път прави подобен сезон, а предните години не е вкарвал толкоз доста голове. Това е неговата година. Това е неговият късмет, а и късмет за тима да завоюва пари ", сподели Бекали в ефира на " Дарик ".
 Думитру Драгомир: Васил Божков е като Джиджи Бекали, само че по-богат
Румънски футболен необут: Васил Божков е като Джиджи Бекали, само че по-богат

" Той е сериозен човек "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР