Джино Бианкалана таи огромна болка в себе си. Победителят във

...
Джино Бианкалана таи огромна болка в себе си. Победителят във
Коментари Харесай

Джино Бианкалана още гасне по Джена! Не може да я преживее

Джино Бианкалана таи голяма болежка в себе си. Победителят във „ ВИП Брадър ” 2015 не може да преживее някогашната си избраница Джена, научи HotArena.

Джена беше моята същинска и последна обич. Не знам дали мога да обичам жена, както съм обичал нея ”, не спирал да ридае мургавият Гино Ташев, издадоха негови приятели пред „ Таблоид ”.

Джино, който шокира всички с ниската си обща просвета, не стопира да се тормози, че времето си минава, а той по този начин и не може да откри мацка, с която да сътвори семейство . Последната връзка на българина, който е на прага на 35-ия си рожден ден, завърши в средата на лятото. Нашенецът изкара няколко месеца и даже подари годежен пръстен на полякинята Изабела , която е модел в Лас Вегас. Връзката им се обаче изненадващо се разтури и Гино-Джино още веднъж остана самичък.

Липсата на гадже пък върнала Джино към спомените му за Джена Стоева , която след къса спекулация го разкара от живота си. Никому незнайният Гино, който взима засуканата фамилия Бианкалана от някогашната си брачна половинка Дейна , с която има едноседмичен брак в Щатите, попадна в Къщата на „ ВИП Брадър ” преди 2 година тъкмо някогашен ухажор на фолкпевицата.

Въпреки измислената си биография, която го представяше като момчето от дребния град, сбъднало американската фантазия, Джино завоюва благосклонностите на феновете с близост, благородство и премерено поведение. Той си потегли от риалитито през 2015 година, като „ Любима звезда на България ”, само че даже и това не му оказа помощ да откри младоженка, която да размени Джена. „ Искам жена, която да ме обича без пари ”, реди, който нормално си пада по златотърсачки, които експлоатират финансовите му благоприятни условия. „ Объркан съм за дамите.

 

Плановете ми отидоха напразно. Нямам никакво доверие. Наранен съм много. Ще мине време, с цел да позволи някоя. Последна ме нарани Джена. Тя беше всичко за мен. Тя беше моята мощна и същинска обич. Върнах се в България, с цел да пребивавам с не я ”, ридае някогашният й избраник. Гино е наскърбен и от това, че след раздялата им певицата небрежно се сгоди, омъжи и даже роди наследник на наследника на оркестър „ Канарите ” - Атанас Стоев-младши.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР