Джим Креймър, водещ на предаванията Mad Money и Investing Club

...
Джим Креймър, водещ на предаванията Mad Money и Investing Club
Коментари Харесай

Инвестирайте в тези три компании, посъветва Креймър

Джим Креймър, водещ на предаванията Mad Money и Investing Club по CNBC, посъветва вложителите да купуват акции на Apple, Tesla and Microsoft, в случай че те се намалят.

В понеделник специалистът Каролин Бороден показа диаграми, от които заключи, че сега трите компании са в обстановка, която разрешава намаление на цената на акциите им.

При всяка уязвимост купувайте, защото диаграмите демонстрират дълготраен напредък, заключи Креймър, който става милионер на 28-годишна възраст.

Бороден реши да се концентрира върху Apple, Tesla и Microsoft, откакто видя бичи модел на по-високи върхове и по-високи дъна на акциите, дружно с 5-дневно и 13-дневно експоненциално пълзящо приблизително кръстосване.

За да стартира своето пояснение на разбора на Бороден, Креймър първо прегледа дневната графика на Apple, написа CNBC.

Данните демонстрират, че последното рали на Apple е основало таван на опозиция от към $173 и този таван би трябвало да бъде изчистен, преди повишаването на Apple да продължи, сподели Креймър. Той добави, че Бороден има вяра, че в случай че Apple успее да събере по-малко от един $ и да остане нагоре, цената може да се повиши до $197,60 - ценова цел, която тя пресметна благодарение на съотношенията на Фибоначи.

Бороден и други пазарни специалисти употребяват тактиката на Фибоначи, с цел да виждат модели, които могат да алармират, когато дадена акция или друга скъпа книга може да промени посоката.

Изчисленията на Бороден демонстрират, че тази седмица ще има сполучлив миг за пазаруване на акции на Apple. Те се насочват към намаление.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР