Джил Байдън е първата първа дама в историята на САЩ,

...
Джил Байдън е първата първа дама в историята на САЩ,
Коментари Харесай

Новата първа дама остава даскалица

Джил Байдън е първата първа дама в историята на Съединени американски щати, която ще резервира работата си след встъпване в Белия дом, съобщи ABC News. Д-р Байдън, която има две магистърски степени и докторска степен по обучение, възнамерява да продължи да преподава британски език в лицей във Вирджиния.

" Нямам самообладание да стартира да извършвам формалните си отговорности и да продължа с преподаването. Аз към момента не мога да осъзная историческата значителност на всичко това, тъй като през последните 8 години, през които бях втора дама, също не напуснах колежа ", разяснява госпожа Байдън.

Джил е преподавател от над три десетилетия. За да почете персоналното пространство на учениците си в Northern Virginia Community College, тя няма да разяснява обществено длъжностите си отвън Белия дом. 

Докато беше втора дама, госпожа Байдън беше отдадена и на благотворителната си работа в помощ на фамилии на военнослужещи. Тя помагаше и на брачна половинка си Джо Байдън в акциите му срещу рака " Biden Cancer Initiative ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР