Джеймс Макгуан е роден в Онтарио, Канада и от години

...
Джеймс Макгуан е роден в Онтарио, Канада и от години
Коментари Харесай

Мъж обиколи целия свят, за да каже къде е най-добрият Макдоналдс

Джеймс Макгуан е роден в Онтарио, Канада и от години пътува по света, а също така е буен обожател на Макдоналсд. Канадецът споделя кои са обичаните му заведения за бърза закуска по света.

За момента Макгуан се е открил в Банкок, където от известно време работи за компания за технологии и нововъведения. Той обаче не цени толкоз новите технологии, колкото опцията да хапва бургери по целия свят.

Канадецът може би е единственият човек на планетата, който е хапвал Макдоналдс от Англия до Япония и от Катар до Хавай. Той споделя, че менюто не на всички места е еднообразно, като в Сеул да вземем за пример към бургерите прибавят крокети с раци.

От всички менюта, които е опитал, Макгуан споделя, че има любимци, тъй като не във всяка страна сервират продуктите на Макдоналдс по еднакъв метод.

Тайландският Макдоналдс се откроява от останалите, които съм посещавал, тъй като там главно сервират ястия с ориз. Освен това насладата да похапваш ядене от ориз е по-голяма от тази да хванеш бургера с две ръце, споделя канадецът.

Той прибавя и че в Макдоналдс в Тайланд подготвят свои солени и сладки пайове, които постоянно са доста вкусни.

 бързо хранене

Макдоналдс в Хонк Конг е вторият най-любим на канадеца от веригата за бързо хранене. Вниманието му е било привлечено от чорба. В първия миг той е бил сюрпризиран, че верига като Макдоналдс може да предлага топла чорба, само че тя незабавно станала едно от обичаните му ястия.

На трето място почитателят на бързите храни слага Макдоналдс в Шри Ланка, тъй като там подготвят бургер само с локални съставки и подправки, а вместо кюфте сред двете питки слагат сушена риба.

Канадецът споделя, че усетът е неповторим, а и в Шри Ланка подготвят множеството от храните си с люто, на което той е огромен почитател. Дори пържените картофки на Макдоналдс в тези заведения за хранене имат лют усет.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР